Štedite vodu s proizvodima hansgrohe.
hansgrohe kalkulator uštede vode

Troškovi vode: Izračunajte potencijalnu uštedu!

U potrazi ste za novom miješalicom ili tušem? I važno vam je da oni ujedno čuvaju dragocjene resurse? Bingo: mnogi proizvodi marke hansgrohe sadrže klimatski povoljnu tehnologiju EcoSmart koja automatski smanjuje protok vode. Manja potrošnja dobra je vaš novčanik, ali i za okoliš.

Štedite vodu – i vratite ponešto planetu

Odmah otkrijte koliko zapravo znače tehnologije EcoSmart i CoolStart

S nekolicinom proizvoda hansgrohe automatski štedite resurse: Naši tuševi koji su opremljeni tehnologijom EcoSmart troše do 60 posto manje vode od uobičajenih proizvoda. To ujedno znači: Visoki postotak pitke vode uopće se ne mora prvo zagrijati. Stoga s tehnologijom EcoSmart dodatno štedite na troškovima električne energije.

Troškovi vode: Izračunajte koliku uštedu ostvarujete s proizvodima hansgrohe

To ćete brzo i jednostavno otkriti uz pomoć hansgroheovog kalkulatora uštede vode. Glavna atrakcija: Prikazat će vam se i broj stabala koja se mogu zaliti vašom ušteđenom vodom. Krenimo: najprije računanje uštede vode, a potom redovna štednja!
  • Tuševi: S kalkulatorom uštede možete procijeniti koliko će pozitivno tuš s tehnologijom EcoSmart utjecati na vaše račune za vodu i električnu energiju. Ovisno o vrsti tuša, primjerice Raindance Select, internetski će alat izračunati potencijalnu uštedu, individualno za vaše kućanstvo.
  • Miješalice: Sve miješalice za umivaonik hansgrohe opremljene su tehnologijom EcoSmart. Dakle, svakako se isplati zamijeniti staru slavinu za vodu novom. Povrh toga, dragocjenu energiju štedite kada odaberete miješalicu s tehnologijom CoolStart. Tu je energetski štedljivu tehnologiju hansgrohe ugradio u mnoštvo miješalica za umivaonik. S njom topla voda teče samo onda kada vam je stvarno potrebna. 

Preporuka: U hansgroheovim savjetima za uštedu vode doznajte kako već i male promjene navika pomažu pri smanjenju potrošnje. 
Pretraživanje specijaliziranih trgovaca

Specijalizirani trgovci u blizini