Mlazovi vode hansgrohe

Birajte između različitih vrsta mlaza – i tuširajte se kako vam duša želi

Tko jednom isproba senzualan svijet mlazova hansgrohe, više neće pristati na manje. U našem laboratoriju za ispitivanje mlaza razvijamo i optimiziramo vrste mlaza koji odgovaraju vašim osobnim potrebama. Bez obzira na to je li u pitanju svakodnevna njega tijela, opuštanje ili osvježenje – s više od dvanaest vrsta mlaza ispunit ćemo sve vaše želje.

Spray type Rain from shower system Crometta.
Ručni tuš Raindance Select S 120 sa svoje tri vrste mlaza RainAir, Rain i Whirl unosi raznolikost u svakodnevno tuširanje.

Odgovarajuća vrsta mlaza za svaki tip tuširanja

Praktičnim testovima pokazalo se da postoje tri različita tipa tuširanja: Tuširanje s užitkom, kojim ćete se rado i obilato razmaziti. Učinkovito tuširanje, kojim želite brzo aktivirati sva svoja osjetila. I fokusirano tuširanje, kod kojeg težite ciljanom opuštanju.

Budući da u poduzeću Hansgrohe svim članovima obitelji želimo omogućiti uživanje u osobnom stilu tuširanja, u jednom smo proizvodu objedinili odgovarajuće vrste mlaza za sva tri karaktera: na ručnom tušu Raindance Select S 120 mogu se odabrati vrste mlaza RainAir, Rain i Whirl. Stoga ćete prema raspoloženju moći odabrati želite li se opustiti, razbuditi ili izmasirati – i sve to vrlo praktično pritiskom gumba.

Pogledajte zašto je Raindance Select S 120 osvojio toliko ljudi:

U kojoj vrsti mlaza vi najradije uživate?

Nudimo vam mnoštvo oblika isporuke vode uz pomoć kojih možete individualno osmisliti sasvim osobno i opuštajuće tuširanje. Otkrijte s kojim vrstama mlaza hansgrohe možete jednostavno sa sebe ukloniti tragove svakodnevice:

  1. RainAir: opuštajući mlaz tuša nalik kiši, koji se u unutrašnjosti tuša obogaćuje zrakom. Zbog toga se voda doima osobito mekom i raskošnom dok vas pjenušajući niz tijelo obavija prekrasnim osjećajem ugode. Taj je nježni mlaz nalik blagoj ljetnoj kiši i kao stvoren je za one koji znaju uživati.
  2. Rain: snažan mlaz nalik kiši koji cijelo tijelo prožima razbuđujućim doživljajem svježine. Ugodna snaga vode osobito je prikladna za ispiranje šampona. Ova je vrsta mlaza pravi odabir za aktivirajući početak dana ili za osvježenje u pauzi.
  3. Whirl: Uskovitlani masažni mlaz koji će iz vas isprati sve izazove protekloga dana. Osobito će vas dobro riješiti napetosti u području vrata i ramena. Poput prstiju masera, kružeći spiralni mlaz prelazi po koži pokretom nalik uvijanju. Idealan je izbor za otpuštanje stresa ili za malo wellness opuštanja nakon sporta.

Ostale vrste mlaza hansgrohe su: RainStream, CaresseAir, IntenseRain, Massage, Mono, TurboRain, Rainflow, Mix i SoftRain. Više o toj temi potražite u galeriji slika.

Pregled vrsta mlaza hansgrohe – potražite nadahnuće u najljepšoj izvedbi vode

Mnoštvo različitih vrsta mlaza koje unose raznolikost u svakodnevno tuširanje

Mnogi proizvodi hansgrohe kombiniraju jednu ili više vrsta mlaza u jednom ručnom, nadglavnom ili bočnom tušu. Stoga pri svakom tuširanju možete uživati u raznolikim performansama vode, opušteno se poprskati blagim mlazom ili ga sasvim pojačati kako biste se razbudili.

Osobitost vrsta mlaza hansgrohe: upareni su s tehnologijama kao što su EcoSmart ili AirPower. Tehnologijom EcoSmart održivo se smanjuje utrošak vode, ali djelovanje ostaje gotovo neizmijenjeno. Kod tehnologije AirPower u vodu se umješava zrak, čime kapljice postaju punije i mekše. Vaši će se troškovi za vodu i (električnu) energiju smanjiti.

Svejedno je hoćete li razbuditi osjetila mlazom IntenseRain, upotrijebiti mlaz MonoStrahl za fokusirani wellness učinak ili mlazom RainFlow isprati sa sebe tragove svakodnevice: svaka je vrsta mlaza hansgrohe profinjena vodena konstrukcija kojom se dragocjena sirovina pretvara u wellness doživljaj. A tuširanje u omiljenu zabavu.

Pretraživanje specijaliziranih trgovaca

Specijalizirani trgovci u blizini