Proizvodi za kuhinju koji nude udobnost i dizajn po mjeri robne marke hansgrohe.
Kuhinje s proizvodima hansgrohe

Bezvremenska ljepota miješalica, sudopera i kombinacija hansgrohe za vašu kuhinju

Kuhinja je strast. Kuhinja je prostor u kojem se obitelj i prijatelji sastaju kako bi kuhali, jeli, opuštali se i slavili. Savršeni sastojci za bezvremenski, stilski i funkcionalan no nadasve ugodan ambijent miješalice su, sudoperi i kombinacije za sudoper robne marke hansgrohe. Kako bi kuhinja postala omiljena prostorija u vlastita četiri zida. A posao? Vrlo lako polazi za rukom.

Otkrijte naše novitete za vrhunsko uređenje kuhinje

Inovativni proizvodi purističkog dizajna: za najljepše trenutke s vodom

Središte kuhinje ono je mjesto na kojemu teče svježa voda. Zbog toga hansgrohe uvijek razvija nove ideje koje vam omogućuju ugodan rad s vodom. Sofisticirane tehnologije i ergonomsko savršenstvo svojstva su proizvoda koja kuhinjske poslove čine učinkovitijima i ugodnijima. Fleksibilno kombinirajte praktičnu kuhinjsku miješalicu s kvalitetnim sudoperom prema osobnom izboru i uživajte u jednostavnom rukovanju. Ili odabir optimalne kombinacije sudopera i miješalice prepustite hansgroheu. Vrlo moderne kombinacije za sudoper postat će središte vaše kuhinje. Zahvaljujući pomno odabranim materijalima i vrsnoj obradi u proizvodima ćete uživati još dugi niz godina.

Miješalice individualne i sofisticirane poput vašeg ukusa

S proizvodima hansgrohe istražite svijet modernog uređenja kuhinje i pronađite nadahnuća među aktualnim trendovima i novitetima. Svejedno je zanimaju li vas kuhinje sa zanimljivim rješenjima s otocima ili otvorenje kuhinje koje neprimjetno prelaze u stambeni prostor: zorni će vam primjeri pomoći pri donošenju odluke o individualnom rješenju.

Vodič za kuhinje koji vam donosi hansgrohe pokazat će vam kako svoje ideje možete pretvoriti u funkcionalan dizajn kuhinje. Odabir sudopera i miješalice pritom ima odlučujuću ulogu. U vodiču upoznajte inovativne tehnologije za učinkovit rad u području sudopera. Stručne napomene o instalaciji i njezi sadrže informacije koje će vam pomoći da dugo uživate u visokoj kvaliteti svoje kuhinje.

  • Proizvodi hansgrohe za kuhinju

    Važni pojmovi o modernim kuhinjama: što treba znati o sudoperima i miješalicama

    Korisnicima prilagođeni sudoperi i miješalice središte su svake kuhinje. Uz pomoć hansgroheovih brošura za kuhinje istražite mnoštvo individualnih kombinacija za kuhinje.

    Preuzimanje brošure s proizvodima za kuhinju (PDF, 6.5 MB)
Pretraživanje specijaliziranih trgovaca

Specijalizirani trgovci u blizini