Za ljubitelje sunca

Mediteranska kupaonica s modernom opremom i prirodnom atmosferom

Mediteranska kupaonica u ljupkom je kontrastu s modernom arhitekturom. Topla atmosfera rezultat je skladnog spoja kamenosivih ploha i zemljanih oker nijansi. Mjesto za sjedenje s veličanstvenim pogledom na otvoreni prostor povezuje prostor s prirodom i poziva na ostanak. Modernom se tehnologijom u wellness području osigurava inteligentan protok vode.

Kupaonica uređena u mediteranskom stilu s visokim prozorima.
Topli stil uređenja u velikoj kupaonici

Prirodni naglasci mediteranskog uređenja u stilu stambenog prostora u modernoj kupaonici

Cijenite modernu arhitekturu i želite spojiti njezin grubi šarm s toplinom prirodnog stila uređenja? Odlučite se za uređenje u stilu stambenog prostora s južnjačkim šarmom i projektirajte mediteransku kupaonicu toplog interijera. U prostoru s pravocrtnim tlocrtom plohe od natur-betona osnova su ugodnog utočišta. Odvajanjem od funkcionalnog prostora nastaje wellness oaza koja mami prostranim prostorom za tuširanje, samostojećom kadom i kockasto oblikovanim umivaonikom. Ispred prozora u visini prostorije nalazi se mjesto za sjedenje koje poziva na ostanak nudeći pogled na otvoreni prostor. Zid od stakla otvara ambijent i dovodi prirodu u kuću. Plohe sa zrcalima iza umivaonika hvataju dnevno svjetlo i zrcale ga po prostoriji. Zemljane nijanse u skladu su s robusnim karakterom kamenosivog natur-betona i stvaraju toplu atmosferu.

Pravocrtni oblici i inovativne funkcije za moderno uživanje u vodi

Svojim geometrijskim oblicima i sjajnim plohama u boji kroma miješalice hansgroheove linije Metropol naglašavaju moderan karakter mediteranskog stila uređenja. U prostoru za tuširanje poglede privlači veliki nadglavni tuš Rainmaker Select s pločicom za oblikovanje mlaza bijele boje. Sveobuhvatni užitak tuširanja osigurava se u kombinaciji s usklađenim ručnim tušem u izvedbi bijelo/krom. Inovativne tehnologije pritom osiguravaju ergonomsku udobnost i omogućuju štedljivo upravljanje resursima.

Inovativne miješalice u kupaonici

U elegantnoj kupaonici oblik i funkcija tvore jedinstvenu cjelinu. Kod miješalica koje stoje na podu dizajn čistih linija skriva savršenu tehnologiju za moderno uživanje u vodi.

Mediteranski šarm s miješalicama koje stoje na podu.
Pretraživanje specijaliziranih trgovaca

Specijalizirani trgovci u blizini