Elegantni individualizam

Glamurozna kupaonica kreativnog dizajna sa suvremenom tehnologijom

Glamurozna kupaonica izraz je zadovoljstva koje pruža kreativno uređenje. Odvažne kombinacije boja i materijala dokaz su individualnoga stila i u interijer unose živost. Ekskluzivan dizajn istodobno djeluje ugodno i funkcionalno. Elegantne miješalice naglašavaju suvremeni karakter skladnim spojem oblika i funkcije.

Glamur kupaonice kreativnog dizajna s otmjenim miješalicama.
Suvremena kupaonica individualnog stila

Glamurozan dizajn kupaonice s ekskluzivnim naglascima i funkcionalnim komforom

Sviđa vam se kreativan stil i želite u svom novom ili renoviranom domu urediti glamuroznu kupaonicu s ekskluzivnim interijerom? Onda posegnite za neobičnim kombinacijama boja i iskoristite iznenađujuće efekte neočekivanih kombinacija materijala. Tamne pločice velikog formata elegantna su podloga za ekstravagantno uređenje. Zidne plohe intenzivne oker boje u dinamičnom su kontrastu s kamenosivim područjima, područjima obloženim svijetlim pločicama ili područjima sa čistom bijelom žbukom. Nježna drvena optika kupaoničkog namještaja upotpunjuje tu skladnu interakciju. Mali komadi namještaja i svjetiljke od akrilnog stakla izvrsnog oblikovnog izričaja unose individualne naglaske. Klasični rešetkasti prozor pušta obilje dnevnog svjetla u prostoriju i doprinosi efektu ekskluzivnog dizajna. Široka prozorska daska služi kao polica za odlaganje potrepština koja ujedno štedi prostor.

Suvremena tehnologija za moderno uživanje u vodi

Svojim organskim oblicima miješalice linije Talis unose prirodnu eleganciju i funkcionalnu preciznost u glamurozno uređenu kupaonicu. Na umivaoniku vodom upravljate s pomoću intuitivnog gumba (Select). Iza profinjene staklene pregrade tuša u razini poda Croma Showerpipe s nadglavnim i ručnim tušem unosi stilske dizajnerske naglaske u izvedbi bijelo/krom. Inovativnim tehnologijama osigurava se ugodno i ekološki prihvatljivo uživanje u vodi.

Pretraživanje specijaliziranih trgovaca

Specijalizirani trgovci u blizini