Novi purizam u kupaonici

Purističko stanovanje i uređenje kupaonice u reduciranom stilu

Puristički dizajn nudi odmor od svakodnevice. Čiste linije moderne arhitekture osobito dobro ističu uređenje reducirano na najosnovnije značajke. Purističko se stanovanje proteže i na kupaonicu koja postaje individualno mjesto za opuštanje. Jednostavne boje i oblici kombiniraju se s inovativnim funkcijama kako bi se osiguralo ugodno uživanje u vodi.

Veliki tuš i jednostavna kada u purističkom ambijentu.
Uređenje funkcionalne kupaonice

Purističko stanovanje: pravocrtni dizajn kupaonice u modernoj arhitekturi

Cijenite suzdržani dizajn i opuštaju vas reducirani ambijenti neograničene funkcionalnosti? Moderna arhitektura s prostornom geometrijom čistih linija i raskošnim konceptom rasvjete nudi individualne uvjete za purističko stanovanje. Prihvatite pravocrtnu učinkovitost arhitektonskog stila i u stambenom prostoru, jednako kao i u kupaonici, uredite svijetao interijer koji se fokusira na ono najosnovnije. Umivaonik, kada i tuš grupirani su u individualno wellness područje koje vas poziva na osvježavajuće uživanje u vodi. Dizajn boja ograničen je na koncept usklađenih nijansi bijele boje. Eliminiranjem naglasaka vedrih boja i dekorativnog pribora u prostoriju se unosi mir. Reducirana estetika stvara laku i prozračnu atmosferu.

Puristička kupaonica s inovativnom tehnologijom u ambijentu čistih linija

Zbog svog preciznog i ujedno prirodnog dizajna miješalice iz hansgroheove linije Talis unose živopisne u ova stil kupaonica. Sjajne kromirane površine ističu se svojom elegancijom na jednostavnoj bijeloj keramici. U području za tuširanje koje zauzima središnju poziciju, sustav za tuširanje Croma 100 nudi raznovrsne doživljaje tuširanja uz pomoć triju vrsta mlaza. Inovativna tehnologija hansgrohe zaslužna je za dugotrajnu funkcionalnost i vrlo ugodnu upotrebu.

Puristički dizajn u kupaonici

Purističko stanovanje u modernoj arhitekturi: proteže se na kupaonicu. Prostor u jednostavnoj bijeloj boji doima se osobniji uz miješalice u sjajnoj boji kroma.

Pretraživanje specijaliziranih trgovaca

Specijalizirani trgovci u blizini