hansgrohe Select u kuhinji

Tehnologija Select: precizno upravljanje vodom na pritisak tipke

Volite kad Vam sve polazi lako od ruke? hansgrohe Select u prostoru sudopera ergonomski je koncept rukovanja koji osigurava neometani tijek rada. Pritiskom gumba jednostavno pokrenite i zaustavite mlaz vode ili promijenite vrstu mlaza. A budući da se gumb Select može pritisnuti i nadlanicom ili laktom, miješalica ostaje lijepa i čista. Udobnost je to za sve generacije.

S funkcijom Select na modernim kuhinjskim miješalicama hansgrohe vodom ćete u prostoru sudopera upravljati lako i precizno:

S funkcijom Select na modernim kuhinjskim miješalicama hansgrohe vodom ćete u prostoru sudopera upravljati lako i precizno:

  • pritiskom tipke voda počinje teći točno odabranom jačinom, u skladu s vašim potrebama.
  • Unaprijed namještena temperatura vode ostaje sačuvana čak i ako je miješalica u međuvremenu bila isključena.
  • Select ubrzava tijek rada: Gumbom Select na rubu sudopera ili na kuhinjskoj miješalici voda se pušta ili zatvara munjevitom brzinom. Time se omogućuje još učinkovitiji rad u kuhinji.
  • hansgrohe Select povezuje lakoću upotrebe s očuvanjem resursa: više nema dodatnog namještanja količine i temperature vode – tipka Select potiče na zatvaranje dotoka.
  • Tehnologija Select radi isključivo mehanički, bez električne energije, i čvrsta je. Kako biste dugo bili zadovoljni u samom srcu svoje kuhinje.

 

Sve kuhinjske miješalice s tehnologijom Select

Select u kuhinji: voda sasvim po vašoj želji

Upravljanje vodom pritiskom gumba bit će od koristi u gotovo svim situacijama u kuhinji: jednostavno rukujte miješalicom – laktom, nadlanicom ili podlakticom. To je vrlo praktično kada imate pune ruke posla, primjerice pri punjenju visokih posuda. Ili kada su vam prsti prljavi. Pritiskom tipke Select okrećete i zaustavljate protok vode gotovo usput.

U slučaju miješalice s tehnologijom Select i teleskopskim tušem s dvama mlazovima, vrsta mlaza mijenja se pritiskom gumba. Birati se može između normalnog mlaza i mlaza tuša. Više udobnosti i veći radijus kretanja oko sudopera postiže se produžnim crijevom dužine do 76 centimetara. Njime se može rukovati jednom rukom.

Gumb za jednostavno rukovanje

hansgrohe Select u kuhinji je dostupan u dvije izvedbe: izravno na miješalici ili postavljen zasebno. Kod miješalica Metris Select i Talis Select protok vode pokreće se i zaustavlja tipkom Select integriranom u izljev. Kod serije M71 (u izvedbi za ugradnju 2 otvora) voda se može precizno pustiti i zatvoriti pritiskom gumba Select na prednjem rubu sudopera. Ta je vrsta upravljanja osobito ergonomska i vrlo pogodna za djecu i osobe s ograničenim radijusom kretanja.

Otvorena miješalica preduvjet je za pokretanje i zaustavljanje protoka vode gumbom Select. U slučaju duže odsutnosti ona se mora zatvoriti na polužnoj ručki ili zasebnoj upravljačkoj poluzi.

Pretraživanje specijaliziranih trgovaca

Specijalizirani trgovci u blizini