Za mlade i one koji se tako osjećaju

Vaša prva kupaonica sa svježim dizajnom i suvremenom razinom udobnosti

Za svoju prvu kupaonicu mlade odrasle osobe žele kvalitetno uređenje i tehnološku učinkovitosti bez velikih financijskih izdataka. Arhitektura prilagođena mladenačkim potrebama oslanja se na čiste linije i individualnu shemu boja. U nepretencioznom ambijentu nastaje svjež dizajn kupaonice koji je ujedno konkretan i živopisan.

Svježi dizajn za mlade odrasle osobe

Vaša prva kupaonica s pravocrtnom funkcionalnošću u kreativnom ambijentu

Namještate svoju prvu kupaonicu i želite moderno uživanje u vodi i svježi dizajn? Uz pomoć inteligentnih ideja za kupaonicu i u manjim ćete prostorima stvoriti funkcionalan, a istodobno živopisan interijer. Na jarkom dnevnom svjetlu prostor se doima većim, a tuš ugrađen u visini poda pruža slobodu pokreta. Odvažna kombinacija prirodnog kamena, klasičnih bijelih pločica i mozaika u svježoj zelenoj boji pršti vedrinom i unosi živost u ambijent. Dekorativno raspoređeni dodaci u drvenoj optici tvore okvir za kreativnu mješavinu materijala i tekstura. Na bijeloj kupaoničkoj keramici vrsno dizajnirane miješalice u boji kroma omogućuju ergonomsko upravljanje vodom.

Svježi dizajn kupaonica s elegantnim i tehnološki inovativnim miješalicama

Čiste linije i usko tijelo miješalice naglašavaju živopisan dizajn kupaonice. Dojmljiva Crometta Showerpipe označuje središte prostorije i nudi svestran doživljaj tuširanja. Iza modernog dizajna miješalica kriju se inovativne tehnologije za učinkovito i ugodno uživanje u vodi.

Pretraživanje specijaliziranih trgovaca

Specijalizirani trgovci u blizini