Veći radijus kretanja oko sudopera

Lak i praktičan rad: kuhinjske miješalice s funkcijom izvlačenja i spremištem hansgrohe sBox

Ciljano se koristite vodom i uživajte u skladnoj tehnologiji u samom srcu kuhinje. Uz kuhinjsku miješalicu s funkcijom izvlačenja imat ćete znatno veći radijus kretanja, a usto ćete uživati u različitim vrstama mlaza ili upravljati vodom pritiskom gumba. Kada morate obaviti više poslova odjednom, rad će vam olakšati hansgrohe sBox, pametno spremište za crijevo koje osigurava neometani rad na sudoperu.

Sloboda kretanja pri obavljanju više poslova: sve je jednostavnije uz sBox

Kuhinjske miješalice hansgrohe s funkcijom izvlačenja pružaju veću fleksibilnost pri upotrebi vode u prostoru sudopera. A usto su i lijepe.

  • Teleskopski tuš ili izljev na izvlačenje znatno povećavaju vaš radijus kretanja oko sudopera, a u kombinaciji sa spremištem sBox mogu ga povećati čak do 76 cm. To je korisno, na primjer, pri zalijevanju biljaka i punjenju velikih vaza.
  • Izvlačenje crijeva u spoju s radijusom zakretanja doprinosi učinkovitijem radu oko sudopera s dvama koritima.
  • Zahvaljujući magnetnom držaču MagFit crijevo se gotovo bez zvuka vraća natrag i ponovo se fiksira na sredini cijevi.

hansgrohe sBox: sve na svom mjestu za sigurnu upotrebu

Sigurnost je kada se u prostoru sudopera rad odvija neometano. Upoznajte naše kuhinjske miješalice sa spremištem hansgrohe sBox: radi se o spremištu za crijevo koje je kod mnogih teleskopskih kuhinjskih miješalica dio standardne opreme i pruža naslućenu udobnost pri radu s teleskopskim tušem ili izljevom na izvlačenje. Zahvaljujući njegovoj pouzdanoj i neprimjetnoj vodilici za crijevo u ormariću za ugradnju, možete se potpuno usredotočiti na radove oko sudopera. sBox je dostupan teleskopskim kuhinjskim miješalicama i kombinacijama za sudoper.
sBox štedi prostor u ormariću ispod sudopera.
Čista i kompaktna vodilica za crijevo spremišta sBox oslobađa prostor u ormariću za ugradnju, čime se dobiva uredan prostor za pohranu u kojem je sve lako dostupno.

hansgrohe sBox: jednostavno uredno

Izgleda li vam ovo poznato? U malom prostoru u ormariću ispod sudopera nalazi se mnoštvo raznih potrepština, a između njih visi crijevo teleskopske miješalice. Nije ni čudo što predmeti ometaju pristup jedni drugima. sBox štedi prostor pa u takvoj situaciji osigurava urednost: više prostora za kante, sredstva za čišćenje itd., bez ikakvog ometanja. Tako jednostavno sve izgleda bolje.
Sigurna vodilica za crijevo u spremištu sBox.
Crijevo koje slobodno visi nije zaštićeno od zaglavljivanja i oštećenja. No, sBox osigurava sigurnu pohranu bez kontakta s ostalim potrepštinama.

Otopina za sprečavanje zaglavljivanja

Crijevo se ne može zaglaviti niti oštetiti u spremištu sBox. Zaštićeno je od prepreka koje mogu blokirati njegovu funkciju izvlačenja, a sigurno kućište ujedno ga dugoročno održava u funkciji.
Radijus kretanja teleskopske miješalice sa spremištem sBox
Dodatna fleksibilnost uz sudoper i uokolo njega: u kombinaciji sa spremištem sBox, radijus se s teleskopskim tušem i izljevom na izvlačenje povećava do 76 cm.

Domet sa spremištem sBox: neočekivani slobodni prostor

Pri upotrebi spremišta sBox teleskopski tuš i izljev na izvlačenje mogu se izvući do 76 cm. Njihov radijus kretanja stoga znatno premašuje uobičajenu vrijednost od oko 50 cm. Time se uvelike olakšava punjenje velikih posuda ili zalijevanje cvijeća i začinskog bilja te osigurava učinkovitost kada radite više poslova odjednom, kao što to svakodnevno slučaj u kuhinji.

 
Miješalica sa spremištem sBox u upotrebi na radnoj površini.
Radite bez zapinjanja s funkcijom izvlačenja: crijevo se može neometano izvući kada to primjena zahtijeva.

I odjednom je sve tako lako

Uživajte u neometanom radu s teleskopskom miješalicom i spremištem sBox robne marke hansgrohe: zahvaljujući vodilici u kućištu, crijevo bez zapinjanja klizi van te se može jednako lako i tiho ponovno uvući, bez sudaranja s posudama u ormariću.
sBox s fleksibilnim mogućnostima montaže.
Ravno kućište debljine najviše 34 mm može se ugraditi i u skučenom prostoru. Fleksibilne mogućnosti montaže omogućuju prilagodbu lokalnim uvjetima.

Dugotrajno spremište koje se može jednostavno montirati

Za sBox ima mjesta i u najmanjem ormariću za ugradnju. Tanko i samo 52 cm visoko spremište može se montirati i na skučenim mjestima, u kutu ili u niskim donjim ormarićima.

Tuš ili izljev? Vi birate

Kod kuhinjskih miješalica hansgrohe s funkcijom izvlačenja imate dvije mogućnosti za upotrebu vode u prostoru sudopera. Odaberite nešto od sljedećeg vodeći se osobnim sklonostima:

  • teleskopski tuš s jednostavnim prebacivanjem između dvije vrste mlaza. S normalnim mlazom možete brzo i precizno napuniti čak i velike lonce i posude. Dodatni mlaz tuša prikladan je za temeljito čišćenje ili ispiranje voća, povrća ili ribe. Rukovanje je ergonomsko jer vrstu mlaza možete promijeniti jednom rukom dok voda teče;
  • izljev na izvlačenje za intuitivno upravljanje vodom uz pomoć funkcije Select. Pritiskom gumba vodu lako otvarate i zatvarate jednom rukom: čak vrlo lako ako gumb u prolazu pritisnete nadlanicom ili laktom. Ručka miješalice pritom ostaje otvorena, održavajući temperaturu i količinu vode konstantnima.

Sve kuhinjske miješalice s funkcijom izvlačenja

Jednostavno rukovanje teleskopskim tušem

Pretraživanje specijaliziranih trgovaca

Specijalizirani trgovci u blizini