RainDrain Flex installed in Matte Black.

RainDrain

Dizajnerski odvod za tuševe

RainDrain zaokružuje individualni koncept kupaonice

Želite modernu kupaonicu u kojoj je sve usklađeno? Dosljedan dizajn je umirujući, a tuš na razini poda stvara ugođaj poput spa tretmana. S visokokvalitetnim odvodnim sustavom RainDrain doživjet ćete najvišu razinu udobnosti pod tušem i dizajnirati ga u jednom potezu. Završna obrada odvodnog sustava usklađena je s ostatkom hansgrohe asortimana. Kombinirajte odvod za tuš RainDrain s tuševima, slavinama i inovativnim rješenjima za pohranu skladno u svom svijetu stila. RainDrain je pogodan i za novoizgrađene kupaonice i za renoviranje.

RainDrain poboljšava svaki prostor za tuširanje

RainDrain se uklapa u svaki tuš iz snova, bez obzira na to kako izgleda vaš plan za tuš u razini poda. Da li više volite da odvod tuša bude u ravnini sa zidom? Nema problema s RainDrain Match i RainDrain Flex. Tuš kanal RainDrain možete postaviti i slobodno, budući da je tuš sustav sa sifonom potpuno fleksibilan. Volite li XXL užitak tuširanja? RainDrain nudi inovativnu tehnologiju Dryphon s visokim kapacitetom odvoda. Jednostavno pitajte svog sanitarnog stručnjaka za više informacija.

Raznolikost: što čini RainDrain tako individualnim

Želite li da se sve u vašem tušu podudara, od gornjeg tuša do podnog odvoda? RainDrain nudi nekoliko opcija za prilagodbu.

RainDrain Flex ima posebno visokokvalitetan izgled i nudi sedam završnih obrada za dizajn poklopca: brušeni nehrđajući čelik, krom i pet završnih obrada / boja FinishPlus koje odgovaraju hansgrohe tuš kabinama i kupaonskim slavinama: mat crna, mat bijela, polirana zlatna optika, brušena bronca i brušeni crni krom. Uz RainDrain Flex, voda se može vidjeti kako teče u odvod i sifonira kroz integrirani nagib.

RainDrain Match uključuje izbor od šest završnih obrada za poklopac tuš kanala: brušeni nehrđajući čelik, krom, nehrđajući čelik, mat crni ili mat bijeli, te staklene površine u crnoj i bijeloj boji. Osim toga, stražnja strana poklopca može biti obložena pločicama (ne preporučuje se za staklene varijante), što vam omogućuje stvaranje dosljedne površine tuša. Sustav odvoda RainDrain Match prikladan je za sve keramičke pločice. Za deblje pločice od prirodnog kamena dostupan je asortiman proizvoda RainDrain Rock.

Sort by
6  Rezultati
Pretraživanje specijaliziranih trgovaca

Specijalizirani trgovci u blizini