Vodič za nadglavne tuševe i ostale proizvode u kupaonici
Općenito dobra informiranost i podrška

Usluga s kvalitetom robne marke

U poduzeću Hansgrohe želimo da budete općenito dobro informirani. Ovdje pronađite sve što želite znati o našim proizvodima, od čišćenja do jamstva. A i one zabavne sadržaje: u brošurama i aplikacijama istražite svu raznolikost proizvoda, čak i interaktivno. U hansgrohe izložbenom uredu ili na sajmovima doživite sve uživo: samo uhvatite i isprobajte. Želimo vam mnogo zabave pri istraživanju!

hansgrohe na vašoj strani

Mi smo tu za vas: U poduzeću Hansgrohe osobno vas savjetuju kvalificirani stručnjaci koji će se pobrinuti za to da riješe vaše dvojbe – svejedno je radi li se o pitanjima o proizvodu ili podrobnijim informacijama. Stručnjaci za sanitarnu opremu pružit će vam pomoć i kod složenih tehničkih problema. Partneri za kontakt iskusni su stručnjaci za kupaonsku opremu iz segmenta tehnike primjene i najbolje poznaju naše kvalitetne proizvode. Obratite nam se!

Na putu prema kupaonici u kojoj se osjećate dobro nećemo vas ostaviti na cjedilu

Doživite hansgrohe uživo: iskoristite našu ponudu nadahnuća i činjenica te prije kupnje testirajte željene proizvode na praktičan način u sjedištu robne marke hansgrohe u Schwarzwaldu, a potom i na izložbama specijaliziranih trgovaca koji streme najvišoj kvaliteti uz hansgrohe. 

No svijet proizvoda hansgrohe možete istražiti i u miru – putem naših brošura i prospekata. A što ako se protom jave pitanja o garanciji? Sve podatke o garanciji proizvođača koju nudi hansgrohe pronađite na našem web-mjestu. Možda vam se svide i aplikacije i mobilne usluge koje vam ovdje predstavljamo u detalje. 

Rado ćemo vas pozdraviti na nekom od sajmova na kojima se hansgrohe predstavlja putem svojih partnera za kontakt – možda uskoro i u vašoj regiji.

Ili tražite određeni detalj o nekom od naših proizvoda, neku mjeru ili korisne informacije o instalaciji? Katalog rezervnih dijelova prava je škrinja s blagom.

Želite znati još i više? Vrlo je moguće da se odgovarajući odgovor već nalazi u usluzi Česta pitanja, popisu „često postavljanih pitanja” (eng. Frequently Asked Questions, FAQ). 

Pretraživanje specijaliziranih trgovaca

Specijalizirani trgovci u blizini