Sjedište grupe Hansgrohe u njemačkom gradu Schiltachu.
Predstavljanje globalnog igrača

Brojke i činjenice o grupi Hansgrohe

Grupa Hansgrohe sa sjedištem u Schiltachu (Njemačka) globalni je igrač u sektoru kupaoničke i kuhinjske opreme. Ovdje ćete doznati više o poduzeću i njegovim vrijednostima. Usto: hansgrohe je uz marku AXOR jedna od robnih marki koje pripadaju grupi Hansgrohe.

Za budućnost je potrebna tradicija

Grupa Hansgrohe vodeće je poduzeće u sektoru kupaoničke i kuhinjske opreme u pogledu inovacija, dizajna i kvalitete. Osim vrhunske robne marke hansgrohe, na čijim se internetskim stranicama upravo nalazite, poduzeće Hansgrohe ima i dizajnersku robnu marku AXOR, namijenjenu luksuznim kupaonicama i kuhinjama.

Putem svojih miješalica, tuševa i sustava za tuširanje, ovo poduzeće osnovano 1901. godine u Schwarzwaldu vodi pruža oblik i funkciju. Jedinstveni izumi, kao što su

  • prvi ručni tuš s različitim vrstama mlaza,
  • prva teleskopska kuhinjska miješalica ili čak
  • prva šipka za tuš,

obilježili su povijest tvrtke.

Grupa Hansgrohe zalaže se za dugotrajne kvalitetne proizvode i odgovorno ponašanje prema ljudima i okolišu. Održiva izrada proizvoda koji štede resurse usađena je u poduzetničkoj djelatnosti tvrtka diljem svijeta. 

Želite li doznati više o poduzeću, pomoći će vam sljedeće poveznice. One će vas odvesti izravno na internetske stranice grupe Hansgrohe, na kojima smo vam okupili sve važne informacije o poduzeću.

Djelatnice i djelatnici kao čimbenik uspjeha

U poduzeću Hansgrohe rade ljudi koji svoj posao obavljaju rado i sa strašću. Oni koji vole raditi s lijepo dizajniranim i kvalitetnim proizvodima koji dobro funkcioniraju. Oni koji se odlikuju vrhunskim znanjima i iskustvima u svojim strukama. Koji svakodnevno iznova ulažu veliki trud, između ostalog i za vodu, kao prirodni element. Oni su ključni za kontinuirani rast grupe Hansgrohe.

Pretraživanje specijaliziranih trgovaca

Specijalizirani trgovci u blizini