Tuševi s mlazom PowderRain

Nježno, blago i tiho: novo tuširanje u kukuljici vode

Jeste li i vi ljubitelj „cocooninga”, povlačenja u sigurnost i zadovoljstvo svoga doma? Onda vam je zasigurno primamljiva ideja privatnih toplica u vlastitom domu. Nova vrsta mlaza PowderRain koju nudi hansgrohe tisućama vas mikrofinih kapljica obavija u senzualnu kukuljicu. U vašem novom utočištu za potpuno uranjanje, sanjarenje i dubinsko opuštanje sve je paperjasto nježno i tiho.

Nov i jedinstven: mlaz PowderRain iz radionice hansgrohe. Prilikom tuširanja mikrofine kapljice obavijaju tijelo u vodenu kukuljicu.

PowderRain: opuštajuće nježan zahvaljujući mikrofinim kapljicama

Osjećaj koji izazivaju nove mikrokapljice na koži čudesan je. One na najugodniji način pokazuju što se sve može učiniti s vodom kada ona teče kroz tuševe hansgrohe. Taj fini mlaz ne pruža vam samo neponovljiv doživljaj tuširanja. I provođenje vode tako je pametno izvedeno da prilikom tuširanja gotovo i nema prskanja.
 

„Cocooning” iz snova u prostoru tuša i tuširanje tiše od šapta

Vodena kukuljica razvijena je za opuštajuće povlačenje iz svijeta koji vas okružuje. Kako biste se prepustili nježnom i sigurnom zagrljaju vode, uz koji tuširanje postaje sasvim osobni wellness užitak. Zahvaljujući nježnom mlazu, osjećaj koji voda pruža u doticaju s kožom iznimno je ugodan. Tisuće mikrokapljica pružaju vam senzualan užitak tuširanja. Kao da ste u tropskoj šumi, na paperjasto nježnoj kiši. Osim toga, voda koja se u glavi tuša dijeli na tisuće sitnih kapljica iznimno tiho rominja iz mlaznica. Stručnjacima u hansgrohe laboratoriju za ispitivanje zvuka uspjelo je znatno smanjiti šum tuširanja: na šapat. Da biste se prilikom svakodnevne njege tijela mogli potpuno isključiti iz vanjskog svijeta.

Sićušne kapljice, maksimalan učinak i usto neznatno prskanja

PowderRain je blag i učinkovit. Mnoštvo kapljica temeljito ispire i uklanja gel za tuširanje i šampon. Usto se novi mlaz mikrokapljica odlikuje osobito malom količinom prskanja. Za vas to znači: manje tragova kamenca = manje čišćenja. To je kvaliteta koja se cijeni u svakoj kupaonici. A osobito kod otvorenih tuševa koji su danas u trendu

PowderRain u ručnim tuševima, tuš setovima i sustavima za tuširanje

U mlazu PowderRain možete uživati uz minimalne zahvate u području za tuširanje. Ako želite potpuno renovirati kupaonicu, kod nas možete dobiti i cjelovito rješenje. 

  • Nove mikrokapljice rominjaju iz ručnog tuša Raindance Select S 120 3jet P koji raspolaže s tri mlaza. Ostale se dvije vrste nazivaju „Rain” (puni mlaz) i „Whirl” (masažni mlaz). Vrsta mlaza lako se mijenja gumbom Select. Novi ručni tuš jednostavno pričvrstite na crijevo tuša. Jednostavna je i instalacija odgovarajuće zidne šipke za ručni tuš: tuš set Raindance Select S 120 3jet P.
  • Želite li da vam cijelo tijelo obavije mlaz mikrokapljica? Neka PowderRain rominja odozgo iz nadglavnog tuša Raindance S 240 1jet P.*
  • Kombinacija nadglavnog i ručnog tuša (oba s mlazom PowderRain) s termostatom, koja će vas potpuno razveseliti, naziva se: Showerpipe Raindance Select S 240 1jet P.*

Nježno lice tehnike

Za vašu dobrobit hansgrohe pomiče mlazove vode u sasvim novim smjerovima. Naime, PowderRain je rezultat inovativne tehnologije. Pojedinačne mlaznice mlaza PowderRain (umjesto samo jednog) imaju šest sićušnih otvora kroz koje se mlaz raspršuje u mikrokapljice. Stoga je taj mlaz mnogo finiji od uobičajenih mlazova za tuširanje. I na koži osjećate tek paperjasti dodir vode.

Proizvodi PowderRain marke hansgrohe opremljeni su dodatnim tehničkim inovacijama koje život čine ugodnijim: gumbom Select i funkcijom QuickClean.

* Za instalaciju nadglavnih tuševa i termostata obratite se stručnjaku za sanitarnu opremu.

Pretraživanje specijaliziranih trgovaca

Specijalizirani trgovci u blizini