Grije ljubitelje Skandinavije

Kupaonica u skandinavskom stilu s modernim ambijentom i pametnom tehnologijom

Elementi uređenja čistih linija tipični su za kupaonicu u skandinavskom stilu. Strukturirani tlocrt obuhvaća umivaonik, kadu i tuš u jednom wellness području. Plohe u bijeloj i zemljanim bojama naglašavaju prirodno svojstvo drvenih podnih obloga. Jednostavna keramika obilježje je reduciranog dizajna kupaonice, a moderne miješalice unose stilske naglaske.

Moderna obiteljska kupaonica u skandinavskom stilu.
Toplo ozračje u kupaonici

Jednostavan dizajn kupaonice s jasno podjelom prostora i skandinavskim uređenjem

Cijenite suzdržani dizajn kupaonice i želite kombinirati praktičnost moderne arhitekture sa skandinavskim stilom uređenja? Za uređenje kupaonice u prirodnom nordijskom stilu idealan je prostor čiste geometrije i izdašne visine. U svijetlom ambijentu s čisto bijelim plohama zidova i stropova, drvene podne obloge s prirodnom završnom obradom zrače obilje topline. Pregradom u zemljanim bojama postižu se koloristički kontrasti, a ona služi kao poleđina kadi. Jednostavni zaobljeni umivaonici počivaju na drvenoj ploči za umivaonik, a u prostoru daju dojam prozračnosti. Cijeli je prostor oplemenjen modernim miješalicama u sjajnoj boji kroma.

Skandinavsko uređenje s dojmljivim miješalicama u modernoj kupaonici

Zahvaljujući skladnim linijama miješalice hansgrohe Metris doprinose stvaranju tople atmosfere. Geometrijski izbalansiranim oblicima naglašava se praktičnost skandinavskog uređenja. Blistavi krom unosi individualne naglaske i daje zanimljiv kontrast u odnosu na drvene plohe s prirodnom završnom obradom. Napredne tehnologije hansgrohe omogućuju ugodno uživanje u vodi, ali i učinkovito upravljanje vodom i energijom.

Pretraživanje specijaliziranih trgovaca

Specijalizirani trgovci u blizini