Noviteti marke hansgrohe za sudoper

Nova definicija sudopera – sa serijom M71 Select za ugradnju u dva otvora iz robne marke hansgrohe

Doživite revolucionarnu lakoću rukovanja u prostoru sudopera: U inačici serije M71 Select za ugradnju u dva otvora upravljanje vodom odvojeno je od miješalice. Zasebni upravljački elementi na rubu sudopera olakšavaju rad, a miješalica ostaje na uobičajenom mjestu. Select doslovno donosi veselje pritiskom tipke s gornje strane, a minimalistički dizajn skladno pristaje svim ambijentima.

hansgroheova serija M71 sa zasebnim upravljačkim elementom.
Reducirani dizajn, sofisticirane funkcije. Noviteti robne marke hansgrohe iz serije M71 zasigurno će postati središte vaše kuhinje.

Lakoća rukovanja puta dva: hansgrohe M71 Select za ugradnju u dva otvora

Ove miješalice unose dinamiku u kuhinjske poslove: vodom lako upravljajte s prednjeg ruba sudopera, uživajući u neslućenoj fleksibilnosti. Zasebni upravljački elementi miješalice M71 Select za ugradnju u dva otvora znatno pojednostavnjuju obavljanje poslova na sudoperu: puštanje i zatvaranje vode postaje lakše no ikada prije. Reducirani dizajn osvojit će vas jednako kao i golemi radijus kretanja našeg novog kuhinjskog pomagala: zahvaljujući inovativnom spremištu sBox novi se proizvodi mogu izvući do 76 cm – u sigurnoj vodilici za crijevo. Odaberite svog favorita između dvije funkcionalne inačice rukovanja:

Dovoljan je pritisak tipke na rubu sudopera: neka voda poteče!

Kod modela M71 s tipkom Select vodu puštate i zaustavljate jednostavno i nadohvat ruke: zasebni upravljački element postavlja se na rub sudopera ili na radnu plohu, kako vama najbolje odgovara. Pritiskom tipke u trenu pustite ili zaustavite vodu dok perete povrće ili punite posude. Čak i laktom ili nadlanicom, ako su vam ruke prljave. Zakretanjem tipke otvorite ili zatvorite odvod vode.
I tijelo miješalice opremljeno je inteligentnim funkcijama: ondje se lako mogu unaprijed namjestiti količina i temperatura vode. Gumbom za izmjenu na izljevu miješalice prebacite se s normalnog mlaza na mlaz tuša i obratno.

Naginjanje i zakretanje: uživajte u ergonomskoj lakoći upravljanja vodom

Koliko je to zapravo lako?! Kod inačice modela M71 s pregibnom polugom sve vam je pri ruci na rubu sudopera: kada nagnete ručku, pojačavate ili smanjujete količinu vode. A kada ju zakrećete, namještate temperaturu. Tehnologija Select krije se i u ovoj inačici: na izljevu tijela miješalice nalazi se decentna tipka. Njime se voda može pustiti i zaustaviti jednostavnim pritiskom. Miješalica pritom ostaje otvorena.

Doznajte više o našim novim kuhinjskim miješalicama M71 Select za ugradnju u dva otvora. Takve se udobnosti više nećete htjeti odreći.

Pretraživanje specijaliziranih trgovaca

Specijalizirani trgovci u blizini