Kao u tropskom raju

Neograničena udobnost u prirodno uređenoj kupaonici s tušem u razini poda

Moderna kupaonica s kišnim tušem i prirodnim, prostranim uređenjem prostora: obilje kapljica bogatih vodom ne dopušta povratak u svakodnevicu. Otvorena arhitektura uklanja ograničenja i nudi veliku širinu za vaš wellness program. U središtu je sustav za tuširanje. On nudi niz inačica, definira prostor i izvor je nepomućenog uživanja u vodi.

Moderna kupaonica otvorene arhitekture s tušem u razini poda
Punoća kapi u velikoj kupaonici

Fantastična sloboda pokreta u modernoj kupaonici s kišnim tušem u razini poda

Želite veliku kupaonicu kao prirodan životni prostor za opuštanje od svakodnevice? Priuštite si trenutke opuštanja i uživajte u doživljaju raskošne punoće vode u modernoj kupaonici s kišnim tušem. S otvorenom konceptom prostora stvorite mjesta za svestrano wellness utočište. Lisnatim lončanicama postiže se prirodan ambijent, a zona opuštanja opremljena ležaljkama poziva na odmor. Široka vidna polja vode pogled ka prostranosti prostora. Tuš u razini poda dodatno uklanja ograničenja za veću slobodu pokreta. Svestrani sustav za tuširanje prerasta u središnju točku koja određuje prostor i mami vas raskošnim uživanjem u vodi.

Senzualno uživanje u vodi uz udobnost kakvu nudi veliki sustav za tuširanje

Kišnim tušem ističe se živost prirodnog uređenja kupaonice. Kao središnji element otvorenog koncepta prostora, sustavi za tuširanje marke hansgrohe unose strukturirajuće naglaske. Showerpipe Rainmaker Select ubraja se u one tuševe koji uz pomoć inteligentne tehnologije pružaju ergonomsku udobnost i omogućuju vam da u vodi uživate na mnoštvo načina. Kako u novoj, tako i u renoviranoj kupaonici. Zahvaljujući pločici za oblikovanje mlaza s bijelom pozadinom nadglavni se tuš skladno integrira u prostor. U kombinaciji s tankim okvirom od kroma dizajn djeluje elegantno i lagano.

Veliki kišni tuš u prirodnoj kupaonici

Mamac za poglede u prirodnom ambijentu kupaonice: hansgrohe Showerpipe Rainmaker Select osvaja purističkom elegancijom i nudi nepomućeno uživanje u vodi.

Veliki kišni tuš u boji kroma s nadglavnim i ručnim tušem.
Pretraživanje specijaliziranih trgovaca

Specijalizirani trgovci u blizini