Moderan ručni tuš – krajnje jednostavan za rukovanje.
Miješalica, tuš i ostala oprema u modernoj kupaonici

Vrstan spoj oblika i funkcije: kupaonski proizvodi marke hansgrohe

Kupaonica nije samo prostor za njegu tijela – životni je to prostor s wellness faktorom. Područja za tuširanje sve su veća, a novi materijali poput stakla daju kupaonici nov i moderan karakter. Uz proizvode hansgrohe kupaonica postaje ugodnija. Zakoračite u svijet kupaonske opreme hansgrohe i otkrijte stilske svjetove snažnog izričaja, inovativan dizajn i mnoštvo korisnih funkcija.

Noviteti marke hansgrohe

Otkrijte naše novitete za vrhunsko uređenje kupaonice

Individualno uređenje kupaonice uz tuševe, miješalice i termostate hansgrohe

Uređenje kupaonice igra odlučujuću ulogu prilikom uređivanja novog doma ili kvalitetnog renoviranja postojećeg prostora. Ciljevi modernog projektiranja kupaonice daleko nadmašuju hladnu funkcionalnost. Osim inovativne tehnologije, za odgovorno i savjesno uživanje u vodi u središtu zanimanja su i ergonomska udobnost i estetski užitak. Pregledajte našu bogatu ponudu i vrlo jednostavno pronađite željeni proizvod za vašu osobu wellness oazu. Od „A“ kao automatika do „Ž“ kao žubor: uz mnoštvo oblika, materijala i funkcija dajte svojoj kupaonici individualan karakter.

Nadahnuće i savjeti za realizaciju individualnih koncepata kupaonice

Moderan dizajn kupaonice zahtijeva sveobuhvatno planiranje. Na koncept uređenja utječe obilje zanimljivih detalja koji samo čekaju vašu odluku. Kao iskusan proizvođač miješalica (pipa, slavina, armatura) za kupaonicu, hansgrohe je vaš pouzdani partner za sva pitanja o individualnom uređenju kupaonice. U fazi donošenja odluka hansgrohe vam pruža podršku kroz trendove i novitete u suvremenoj kupaonici. Zakoračite u svijet kupaonica iz snova i istražite stilske svjetove kupaoničke opreme hansgrohe.

Nakon što zacrtate funkcionalne i estetske okvire projektiranja kupaonice, u savjetniku za kupaonice poduzeća hansgrohe pronađite korisne savjete za realizaciju svoga nauma. Pritom je u prvom planu sam postupak projektiranja kupaonice, instalacije, njegovanja i održavanja.

Pretraživanje specijaliziranih trgovaca

Specijalizirani trgovci u blizini