Ovdje pronađite rezervne dijelove za tuš, slavinu i kadu.
Web-katalog rezervnih dijelova

Odgovarajući rezervni dio za vaš proizvod marke hansgrohe

Proizvodi hansgrohe kvalitetni su i koncipirani za dugotrajnu upotrebu. Ako se tijekom godina ipak nešto i istroši, ovdje ćete pronaći odgovarajuće rezervne dijelove – naravno originalne hansgrohe. Zamjenske dijelove za tuš, miješalicu ili odvod (aktualne ili starije izvedbe) pregledno smo vam saželi u našoj bazi podataka o rezervnim dijelovima.

Brže pronađite rezervni dio za slavinu marke hansgrohe.
Praktičan web-katalog rezervnih dijelova marke hansgrohe pomoći će vam da brzo pronađete potrebne rezervne dijelove uz pomoć detaljnih pregleda komponenti.

Proizvodi hansgrohe: jednostavno pronađite rezervne dijelove i tehničke podatke

Želite znati je li određeni servisni dio dostupan ili imate pitanja o kupaonskom proizvodu koja uključuju njegov način rada? Opsežan web-katalog rezervnih dijelova robne marke hansgrohe nudi vam pregledan prikaz svih tih informacija.

U našoj web-bazi podataka o rezervnim dijelovima pronaći ćete sve tehničke pojedinosti o proizvodima, tehničke crteže i informacije o servisnim dijelovima svih linija hansgrohe. Detaljni eksplodirani prikazi precizno vam pokazuju kako se pojedine komponente spajaju s drugima kako bi i nakon zamjene sve pouzdano funkcioniralo.

Osim toga, ovdje pronađite upute za servisiranje te videozapise o montaži i servisiranju: Svi će vam ti sadržaji biti od pomoći pri zamjeni neispravnih dijelova. Ponekad će vam trebati pomoćna sredstva: alate i O-prstenove pronaći ćete, primjerice, u rubrici „Posebni dijelovi”. Kako bi vaši proizvodi marke hansgrohe dugo zadržali svoju lijep izgled, u našem katalogu rezervnih dijelova pronađite i odgovarajuće upute za njegu.

Zavirite u unutrašnjost proizvoda na internetu

Naš web-katalog rezervnih dijelova praktičan je referentni priručnik koji sadrži aktualne ali i povijesne kupaonske proizvode. Za sve su vam dostupne specifikacije s popisima rezervnih dijelova i brojevima artikala u obliku PDF dokumenta. Time se postiže preglednost i olakšava narudžba kod specijaliziranog trgovca.

Crteže, tehničke informacije, servisne dijelove i mnoge druge sadržaje pronaći ćete i u našem području s proizvodima. Na proizvodu koji vas zanima kliknite karticu „Tehnički podatci” te „Pribor i rezervni dijelovi”.

Pretraživanje specijaliziranih trgovaca

Specijalizirani trgovci u blizini