Prirodni kamen s dizajnom u boji kroma

Otmjena kupaonica iz snova s elegantnim tlocrtom i kvalitetnim interijerom

Otmjena kupaonica iz snova ima otvoreni koncept prostora koji pruža slobodu pokreta. Puristička arhitektura izvedena je u kvalitetnim materijalima i minimalizira smetnje u obliku zaigranih detalja na opremi. Plohe od dragocjenog prirodnog kamena, ekskluzivna keramika i elegantne miješalice odlike su takvog dizajna. Inovativna tehnologija omogućuje učinkovito i ugodno uživanje u vodi.

Luksuzna kupaonica s otmjenim ambijentom u prirodnom kamenu.
Purističko elegantan dizajn

Otmjeno uređenje kupaonice s vrijednim interijerom i inovativnom tehnologijom

Maštate o otmjenoj kupaonici iz snova u jasno struturiranom ambijentu purističkog oblikovnog izričaja? Odaberite svjetlinu dragocjenog prirodnog kamena, elegantne keramike i kvalitetnih miješalica kako biste izrazili svoj osjećaj za stil. U pravocrtno strukturiranom prostoru svoju kupaonicu možete otmjeno namjestiti tako da dizajnirate wellness područje s kadom, tušem i umivaonikom na jednoj neprekinutoj ravnoj plohi. Mramorne pločice postavljene preko cijele plohe sa skladno izmjenjujućim površinskim strukturama čine arhitekturu stilski dorađenom i prostranom. Suzdržani gradijenti boja i izbjegavanje kompleksnih ukrasa obilježja su reduciranog dizajna u kojem možete uživati bez smetnji. Elegantno integrirani prostori za pohranu ukrašeni zrcalima imaju dovoljno mjesta za predmete iz svakodnevne uporabe, čime se dobiva uredno organiziran interijer.

Otmjena kupaonica iz snova s geometrijskim oblikovnim izričajem

U ovoj kupaonici iz snova precizan oblikovni izričaj tvori idealnu pozadinu za elegantne siluete bijele kupaoničke keramike i miješalica u sjajnoj boji kroma. Za umivaonik ili kadu: Miješalice iz hansgroheove linije Metropol naglašavaju estetiku kuta od 90 stupnjeva, a svojom učinkovitom tehnologija unose sjajne naglaske u moderni ambijent. U stražnjem dijelu prostorije nalazi se prostrani sustav za tuširanje koji vas poziva na svestrano uživanje u vodi.

Otmjena kupaonica, elegantna miješalica

Linije miješalice savršeno dolaze do izražaja na bazi od otmjenog mramora. Geometrijski precizan dizajn naglašava puristički koncept prostora.

Miscelatore lavabo con dettagli in oro per una sala da bagno classico.
Pretraživanje specijaliziranih trgovaca

Specijalizirani trgovci u blizini