Prirodni kamen s dizajnom u boji kroma

Otmjena kupaonica iz snova s elegantnim tlocrtom i kvalitetnim interijerom

Otmjena kupaonica iz snova ima otvoreni koncept prostora koji pruža slobodu pokreta. Puristička arhitektura izvedena je u kvalitetnim materijalima i minimalizira smetnje u obliku zaigranih detalja na opremi. Plohe od dragocjenog prirodnog kamena, ekskluzivna keramika i elegantne miješalice odlike su takvog dizajna. Inovativna tehnologija omogućuje učinkovito i ugodno uživanje u vodi.

Luksuzna kupaonica s otmjenim ambijentom u prirodnom kamenu.
Purističko elegantan dizajn

Otmjeno uređenje kupaonice s vrijednim interijerom i inovativnom tehnologijom

Maštate o otmjenoj kupaonici iz snova u jasno struturiranom ambijentu purističkog oblikovnog izričaja? Odaberite svjetlinu dragocjenog prirodnog kamena, elegantne keramike i kvalitetnih miješalica kako biste izrazili svoj osjećaj za stil. U pravocrtno strukturiranom prostoru svoju kupaonicu možete otmjeno namjestiti tako da dizajnirate wellness područje s kadom, tušem i umivaonikom na jednoj neprekinutoj ravnoj plohi. Mramorne pločice postavljene preko cijele plohe sa skladno izmjenjujućim površinskim strukturama čine arhitekturu stilski dorađenom i prostranom. Suzdržani gradijenti boja i izbjegavanje kompleksnih ukrasa obilježja su reduciranog dizajna u kojem možete uživati bez smetnji. Elegantno integrirani prostori za pohranu ukrašeni zrcalima imaju dovoljno mjesta za predmete iz svakodnevne uporabe, čime se dobiva uredno organiziran interijer.

Otmjena kupaonica iz snova s geometrijskim oblikovnim izričajem

U ovoj kupaonici iz snova precizan oblikovni izričaj tvori idealnu pozadinu za elegantne siluete bijele kupaoničke keramike i miješalica u sjajnoj boji kroma. Za umivaonik ili kadu: Miješalice iz hansgroheove linije Metropol naglašavaju estetiku kuta od 90 stupnjeva, a svojom učinkovitom tehnologija unose sjajne naglaske u moderni ambijent. U stražnjem dijelu prostorije nalazi se prostrani sustav za tuširanje koji vas poziva na svestrano uživanje u vodi.

Otmjena kupaonica, elegantna miješalica

Linije miješalice savršeno dolaze do izražaja na bazi od otmjenog mramora. Geometrijski precizan dizajn naglašava puristički koncept prostora.

Pretraživanje specijaliziranih trgovaca

Specijalizirani trgovci u blizini