XtraStoris: odlagalište za kupaonicu iz snova

Dizajnerski okvir XtraStoris Individual u poliranoj zlatnoj optici.
Noviteti marke hansgrohe za 2021.

Sam po sebi koristan dizajn

U kupaonici iz snova važan vam je kvalitetan, savršen dizajn? Jednostavne police za mnoštvo šampona i proizvoda za njegu ne odgovaraju vašem dizajnerskom konceptu? Predstavljamo pametno rješenje za pohranu koje izgleda jednako dobro kao i ostatak vaše kupaonice: zidne niše XtraStoris pružaju vam veću slobodu kretanja i upotpunjuju vaše postojeće proizvode za tuširanje.

Idealan raspored u skladu sa željenim stilom u vašoj kupaonici

Renovirate staru kupaonicu ili projektirate novu? Želite jasnu arhitekturu kupaonice u kojoj ništa ne smeta i koja odgovara vašem savršenom životnom okruženju? Uostalom, kupaonica bi trebala biti mjesto na kojem se osjećate dobro, koje zrači mirom i zrcali vaš ukus. U tom slučaju svidjet će vam se naša rješenja za pohranu raznih proizvoda za njegu koji trebaju biti pri ruci. Modeli XtraStoris ističu vrsno uređenje kupaonice i potvrđuju svoju korisnost iz dana u dan. Pametno: modeli XtraStoris iskorištavaju slobodan prostor u uobičajenom instalacijskom zidu. 

Linije XtraStoris pristaju svakom konceptu kupaonice

Zidne niše XtraStoris dostupne su u raznim izvedbama, dimenzijama i bojama. Najprije odaberite željenu boju tijela: optiku nehrđajućeg čelika ili brušenog nehrđajućeg čelika, mat crnu i mat bijelu. Ako se odlučite za jednobojnu inačicu, dostupni su vam modeli XtraStoris Original s integriranim okvirom ili reducirana linija XtraStoris Minimal koja nema okvir. Prilagodite novo rješenje za pohranu svojim individualnim zahtjevima: XtraStoris Rock može se sprijeda popločiti i savršeno se integrira u vaš tuš. Linija XtraStoris Individual, koja dolazi u dvije boje i s dizajnerskim okvirom u optici brušenog nehrđajućeg čelika ili jednoj od pet površina FinishPlus, pristaje odgovarajućim tuševima i miješalicama marke hansgrohe.

Kvalitetni materijali za primjenu u vlažnom okruženju

Sve inačice proizvoda isporučuju se s vodootpornim kompletom za instalaciju. Sama se zidna niša, ovisno o vašim željama, postavlja se u ravnini s pločicama ili tako da izviruje iz njih. Na taj način kupaonicu možete dizajnirati u jednoj optici koja će naći mjesto čak i u zidu.

Upoznajte više proizvoda i noviteta marke hansgrohe

Pretraživanje specijaliziranih trgovaca

Specijalizirani trgovci u blizini