Kuhinja za sve životne prilike

Za koji sam tip kuhinje?

Projektirate kuhinju koja će savršeno odgovarati vašem načinu života? Ovdje doznajte kako središte kuhinje pruža optimalnu podršku vašoj osobnoj svakodnevici: ovisno o tome projektirate li kuhinju za obitelj ili samca, kuhate li rado kao profesionalac ili vas više zanima dizajn te želite li kuhinju koja će vam olakšati svakodnevni život.

Tip kuhinje: obiteljska kuhinja s mnogo prostora koja se odlikuje lakoćom upotrebe.
Obiteljska kuhinja projektira se za različite korisnike i mnoga lica svakodnevice u kuhinji.

Obiteljska kuhinja za dinamičnu svakodnevicu

Mnogo se toga odvija u obiteljskoj kuhinji: tu se pripremaju obroci za velike i male, nerijetko u istom mahu, razmjenjuju se novosti, peru ruke, u međuvremenu dohvati čaša vode, a ne smije se zaboraviti ni zdjelica kućnoga ljubimca. Ondje se traži obilje prostora za pohranu i radne plohe. Kuhinju iz snova namijenjenu raznovrsnim zadatcima domišljato kombinirajte sa sudoperom s dvama koritima ili jednim velikim sudoperom s dodatnom plohom za cijeđenje, uz koje pristaje vrlo funkcionalna kuhinjska miješalica. Skladna kombinacija sudopera i miješalice pritom će uvelike biti od pomoći i vama i malenima. Kod kombinacije za sudoper marke hansgrohe upravljačka se jedinica nalazi na prednjem rubu kako bi bila lako dostupna, a u ormariću ispod sudopera nastaje dragocjeni prostor za pohranu: integrirani sBox služi za pohranu produžnog crijeva u fiksno ugrađenom spremištu radi uštede prostora, a vama omogućuje lagano izvlačenje crijeva tuša, čime se osjetno povećava radijus kretanja.

S ovim proizvodima u prostoru sudopera cijela se obitelj osjeća dobro

Kuhinje za poluprofesionalce i ambiciozne amatere.
O tome sanjaju amaterski kuhari: voda je u trenu ondje gdje je potrebna. Izvlačenje tuša i otvaranje/zatvaranje vode pritiskom gumba uz tehnologiju Select – iz jednog izvora.

Amaterski kuhari: rame uz rame s profesionalcima 

Jeste li amaterski kuhar i držite do toga da se i složeni radni procesi odvijaju kao po špagi? Tada vam je važan pregledno organiziran prostor za pohranu i maksimalna funkcionalnost na radnom mjestu u blizini vode. Kuhinjska miješalica visoke kvalitete u trenu mora isporučiti: vodu u željenom mlazu odgovarajuće temperature za tuširanje povrća, ispiranje ribe i mesa, a potom i za precizno punjenje posuda. Sve to funkcionira osobito lako pritiskom gumba zahvaljujući tehnologiji Select, a kada su vam pune ruke posla, gumb možete u prolasku pritisnuti i nadlanicom. Radne zadatke vrlo ćete učinkovito obavljati uz ComfortZone za rad s posudama različitih visina i veliki radijus kretanja s osobito lakim izvlačenjem crijeva. Razmislite također o postavljanju dvaju korita jedno uz drugo za različite poslove ili odabiru jednog velikog sudopera s dovoljno prostora čak i za plitice za pečenje i tave. Za zahtjevnu primjenu kuhinjske miješalice i kartuše hansgrohe vam daje pet godina garancije za miješalicu i kartušu – kako biste dugo u njima uživali.

Za optimalan rad u privatnoj kuhinjskoj areni

Tip kuhinje: ergonomska kuhinja za sve generacije.
Kada se kuhinjom služi više generacija, ergonomija i jednostavno rukovanje svima će pružiti više udobnosti.

Moderna kuhinja za sve generacije

Želite kuhinju kojom ćete se opušteno moći služiti i u budućnosti? Donosimo vam savjete o tome kako vam dobro projektirana kuhinja može pomoći i onda kada vam više ne bude sve polazilo lako od ruke. Anatomski raspored prostora za pohranu, električnih uređaja i radnih visina, koji ne opterećuje leđa, pogodan je za korisnike svih uzrasta. Ondje gdje je to moguće, odaberite pećnicu i perilicu posuđa u visini očiju. Osim toga, neizostavni su i izvlačni elementi: tako ćete izbjeći teško dostupne kutova u ormarima. Dobra rasvjeta, kratki putovi bez opasnosti od spoticanja i intuitivno rukovanje također doprinose ergonomiji. Na taj način kuhinjske miješalice s funkcijom Select pružaju maksimalnu udobnost u prostoru sudopera koji svima olakšava kuhinjske poslove. Pritiskom gumba voda počinje teći na unaprijed namještenoj temperaturi i s unaprijed namještenom jačinom mlaza, a jednako se lako i zaustavlja: to je vrlo praktično kada su vam ruke zauzete ili prljave od kuhinjskih poslova. Lakoća rukovanja u prostoru sudopera odlučujuća je upravo za osobe s ograničenim radijusom kretanja: tu će od velike pomoći biti ComfortZone za optimalnu visinu ili upravljački elementi smješteni nadohvat ruke.

Ergonomija u kuhinji za sve

Savjet za kuhinju: u ovoj kuhinji važan je dizajn.
Pomno odabranom kuhinjskom miješalicom na odgovarajućem sudoperu može se naglasiti osjećaj za stil u prostoru kuhinje, bez imalo utjecaja na funkcionalnost.

Naglasci u kuhinji element su stanovanja s osjećajem za dizajn

Projektirate li kuhinju koja probranim dizajnom unosi osobite naglaske u stambeni prostor? Neka vam onda kuhinjska miješalica unese naglaske u prostor sudopera! Je li možda kuhinjski otok s radnom plohom i sudoperom postao novo središte vaše kuhinje s blagovaonicom otvorenog tipa? Kombinirajte minimalističku geometriju i skladnu eleganciju miješalica hansgrohe s ambijentom koji ste dizajnirali prema individualnim sklonostima. I pri odabiru sudopera možete se voditi svojim stilom stanovanja: svejedno je jeste li za purističko uređenje kojim dominira sjaj nehrđajućeg čelika i čiste linije ili su vam draži topli i prirodni materijali. Čak i u kontrastu s ostalim plohama, sudoper promišljenog dizajna postaje optičko središte kuhinje koje vas svaki dan iznova očarava. Kuhinjske miješalice hansgrohe istaknuti su elementi zaokruženog dizajna: iza njih se krije nagrađivani kreativni studio Phoenix Design, koji je odgovoran i za nacrte sudopera hansgrohe.

Mamac za poglede u prostoru sudopera

Pretraživanje specijaliziranih trgovaca

Specijalizirani trgovci u blizini