Dizajnerska miješalica hansgrohe u fazi nacrta.
Ovjenčan međunarodnim nagradama

Izvrstan dizajn za kupaonicu i kuhinju

Proizvodi vrhunske robne marke hansgrohe bezvremenski su, lijepi i iznimno funkcionalni: potvrđuju to mnogobrojne nagrade za dizajn i kvalitetu. Nagrade koje međunarodni stručni žiriji iz godine u godinu dodjeljuju grupi Hansgrohe pokazuju da je ta grupa predvodnik na polju dizajna u sektoru sanitarne opreme. Iza te priče o uspjehu krije se dugogodišnja suradnja s uredom Phoenix Design.

hansgrohe – sinonim za nagrađivane dizajne

Kod robne marke hansgrohe vaše su potrebe u središtu razvoja proizvoda. Naši kupci žele više uživanja i udobnosti u kupaonici i kuhinji – to je ono što nas motivira. Zbog toga dizajn miješalica i tuševa kod marke hansgrohe nikada nije sam sebi svrha. Znamo da vrstan dizajn nadrasta kratkotrajne modne trendove i time jamči sigurnost ulaganja za naše kupce. Moderno, klasično ili avangardno: nudimo odgovarajuću opremu za svaki stil.

Za hansgrohe, dizajn nije pitanje ukusa, nego stav.

Potraga za najinteligentnijim rješenjima naš je najviši cilj. Jer dizajn i funkcija moraju ići ruku pod ruku. Samo na taj način mogu nastati proizvodi vrhunske kvalitete, koji oduševljavaju kupce i nude nove definicije estetskih standarda. Neprestano radimo na novim kreacijama u suradnji s višestruko nagrađivanim timom iz dizajnerskog ureda Phoenix Design.

Partner poduzeća hansgrohe za sva pitanja o dizajnu: Phoenix Design

Phoenix Design već više od 30 godina oblikuje lice robne marke hansgrohe. Kreativci iz Stuttgarta ekskluzivno su zaduženi za dizajn cijelog asortimana tuševa i miješalica kvalitetne robne marke iz Schwarzwalda. Phoenix Design kroz desetljeća je osmislio sve ključne proizvode robne marke hansgrohe. Proizvodi koji se odlikuju tehničkom i vizualnom dugotrajnošću proizvode se na krajnje održiv i učinkovit način.

Grupa Hansgrohe predvodnik je na polju dizajna i inovacija u sektoru kupaoničke opreme

Grupa Hansgrohe osvojila je već više od 600 odlikovanja u sklopu 50 nagrada za dizajn diljem svijeta. Jedna od njih je i iF DESIGN AWARD: svjetski priznati zaštitni znak za vrhunski dizajn. iF GOLD AWARD najvažnija je nagrada koju dodjeljuje organizacija International Forum Design. 2019. godine pripala je dizajnu hansgrohe Rainfinity.

Nagrade neovisnih žirija

Pregledajte izbor naših međunarodnih nagrada za dizajn.

Pretraživanje specijaliziranih trgovaca

Specijalizirani trgovci u blizini