Dizajnerska miješalica hansgrohe u fazi nacrta.
Ovjenčan međunarodnim nagradama

Izvrstan dizajn za kupaonicu i kuhinju

Proizvodi vrhunske robne marke hansgrohe bezvremenski su, lijepi i iznimno funkcionalni: potvrđuju to brojne nagrade za dizajn i kvalitetu. Nagrade koje međunarodni stručni žiriji iz godine u godinu dodjeljuju grupi Hansgrohe pokazuju da je ta grupa predvodnik na polju dizajna u sektoru sanitarne opreme. Iza te priče o uspjehu krije se dugogodišnja suradnja s uredom Phoenix Design.

Kod robne marke hansgrohe vaše su potrebe okosnica razvoja proizvoda: želja za pružanjem većega zadovoljstva tuširanja i kupanja, kao i veće udobnosti u kuhinji. Zbog toga dizajn miješalica i tuševa kod marke hansgrohe nije sam sebi svrha: uz pomoć naših modernih no ujedno bezvremenskih proizvoda stvarate svoju osobnu oazu za opuštanje u kupaonici i olakšavate si kuhinjske poslove. Najviši stupanj kvalitete i dizajna, koji nadrasta kratkotrajne modne trendove, misao je kojom se vodimo kod inovacija proizvoda.

Zbog toga blisko surađujemo s međunarodno poznatim dizajnerima i zajedničkim snagama stvaramo proizvode kod kojih se estetika i funkcionalnost stapaju u savršenu cjelinu. Phoenix Design već više od 30 godina oblikuje lice robne marke hansgrohe. Kreativci iz Stuttgarta ekskluzivno su zaduženi za dizajn cijelog asortimana tuševa i miješalica kvalitetne robne marke iz Schwarzwalda. Phoenix Design i hansgrohe zajedno rade na inteligentnom spoju oblika, funkcije i lakoće upotrebe, ukratko: na proizvodima prilagođenima korisniku. Phoenix Design kroz desetljeća je osmislio sve ključne proizvode robne marke hansgrohe. Proizvode koji se odlikuju dugotrajnošću – kako tehničkom, tako i vizualnom. Na web-mjestu grupe Hansgrohe otkrijte ostale teme vezane za kvalitetan dizajn kupaonica.

Grupa Hansgrohe predvodnik je na polju dizajna i inovacija u sektoru kupaonske opreme

Modern kitchen faucet for the open living space.
Aktualni indeks organizacije International Forum Design: Grupa Hansgrohe nalazi se među 3 najbolja poduzeća u iF kategoriji „INDUSTRY: Bath”.

Grupa Hansgrohe osvaja mnoge nagrade u raznim kategorijama koje dodjeljuju međunarodni žiriji. Tim mnoštvom nagrada ističu se visoki kriteriji kvalitete u poduzeću koje se zahvaljujući njima smješta među globalne predvodnike na polju dizajna.

Vodeće mjesto na ljestvici iF WORLD DESIGN INDEX


Na ljestvici iF WORLD DESIGN INDEX 2014 – 2018 organizacije International Forum Design (iF) grupa Hansgrohe zauzima vodeća mjesta.
  • Nalazi se među 3 najbolja poduzeća u iF kategoriji „INDUSTRY: Bath” (Industrija: kupaonica).
  • Između 1365 njemačkih poduzeća grupa se nalazi u 10 najboljih poduzeća u iF kategoriji „COUNTRIES: Germany (Države: Njemačka).
  • Na svjetskoj razini navedena je među 25 najboljih u iF kategoriji „COMPANIES” (Poduzeća) – između više od 4000 poduzeća. 
Osim toga, devet je proizvoda robnih marki hansgrohe i AXOR odlikovano nagradom iF DESIGN AWARD 2018.
Nagrade neovisnih žirija

Pregledajte izbor naših međunarodnih nagrada za dizajn.

Pretraživanje specijaliziranih trgovaca

Specijalizirani trgovci u blizini