Dizajnerska miješalica hansgrohe u fazi nacrta.
Ovjenčan međunarodnim nagradama

Izvrstan dizajn za kupaonicu i kuhinju

Proizvodi vrhunske robne marke hansgrohe bezvremenski su, lijepi i iznimno funkcionalni: potvrđuju to mnogobrojne nagrade za dizajn i kvalitetu. Nagrade koje međunarodni stručni žiriji iz godine u godinu dodjeljuju grupi Hansgrohe pokazuju da je ta grupa predvodnik na polju dizajna u sektoru sanitarne opreme. Iza te priče o uspjehu krije se dugogodišnja suradnja s uredom Phoenix Design.

hansgrohe – sinonim za nagrađivane dizajne

Kod robne marke hansgrohe vaše su potrebe u središtu razvoja proizvoda. Naši kupci žele više uživanja i udobnosti u kupaonici i kuhinji – to je ono što nas motivira. Zbog toga dizajn miješalica i tuševa kod marke hansgrohe nikada nije sam sebi svrha. Znamo da vrstan dizajn nadrasta kratkotrajne modne trendove i time jamči sigurnost ulaganja za naše kupce. Moderno, klasično ili avangardno: nudimo odgovarajuću opremu za svaki stil.

Za hansgrohe, dizajn nije pitanje ukusa, nego stav.

Potraga za najinteligentnijim rješenjima naš je najviši cilj. Jer dizajn i funkcija moraju ići ruku pod ruku. Samo na taj način mogu nastati proizvodi vrhunske kvalitete, koji oduševljavaju kupce i nude nove definicije estetskih standarda. Neprestano radimo na novim kreacijama u suradnji s višestruko nagrađivanim timom iz dizajnerskog ureda Phoenix Design.

Partner poduzeća hansgrohe za sva pitanja o dizajnu: Phoenix Design

Phoenix Design već više od 30 godina oblikuje lice robne marke hansgrohe. Kreativci iz Stuttgarta ekskluzivno su zaduženi za dizajn cijelog asortimana tuševa i miješalica kvalitetne robne marke iz Schwarzwalda. Phoenix Design kroz desetljeća je osmislio sve ključne proizvode robne marke hansgrohe. Proizvodi koji se odlikuju tehničkom i vizualnom dugotrajnošću proizvode se na krajnje održiv i učinkovit način.

Grupa Hansgrohe predvodnik je na polju dizajna i inovacija u sektoru kupaoničke opreme

Brzo pronađite upute za montažu kuhinjskih proizvoda.
Ljestvica organizacije International Forum Design za 2019. godinu: grupa Hansgrohe ubraja se među najbolja svjetska poduzeća na polju dizajna.
Grupa Hansgrohe osvojila je već više od 600 odlikovanja u sklopu 50 nagrada za dizajn diljem svijeta. Jedna od njih je i iF DESIGN AWARD: svjetski priznati zaštitni znak za vrhunski dizajn. iF GOLD AWARD najvažnija je nagrada koju dodjeljuje organizacija International Forum Design. 2019. godine pripala je dizajnu
hansgrohe Rainfinity.

Predvodnik u sektoru sanitarne opreme, okrunjen nagradom za dizajn iF

Na trenutačnoj ljestvici najboljih svjetskih poduzeća na polju dizajna prema organizaciji International Forum Design, grupa Hansgrohe (sa svojim markama hansgrohe i AXOR) zauzima jedno od 10 najboljih mjesta između 4215 poduzeća diljem svijeta. Time ovaj stručnjak za miješalice i tuševe iz Schiltacha nije samo nadmašio poznate robne marke kao što su Apple, Audi ili Daimler, nego je ponovno zauzeo prvo mjesto u sektoru sanitarne opreme.
Nagrade neovisnih žirija

Pregledajte izbor naših međunarodnih nagrada za dizajn.

Pretraživanje specijaliziranih trgovaca

Specijalizirani trgovci u blizini