Novi kuhinjski pribor

Daska za rezanje i spremnik sredstva za pranje posuđa marke hansgrohe, vrhunske kvalitete

Što je kuhinjski pribor kvalitetniji i sofisticiraniji, to će vam priprema, kuhanje hrane i čišćenje lakše ići od ruke. A još je bolje kada on lijepo izgleda. hansgrohe vam u područje sudopera donosi dva noviteta koji haptički, optički i funkcionalno poboljšavaju vašu svakodnevicu: dasku za rezanje i spremnik sredstva za pranje posuđa – i oba su dostupna u dvije optike.

Daska za rezanje hansgrohe: završna obrada za učinkovito obavljanje kuhinjskih poslova

Novi kuhinjski pribor i ideja za poklon: drvena daska za rezanje
Pouzdano, praktično, lijepo: daske za rezanje hansgrohe višefunkcionalan su kuhinjski pribor koji u svaku kuhinju unosi zanimljive dekorativne naglaske.

Uz kvalitetno i pomno obrađeno tvrdo drvo, sjeckanje i rezuckanje voća i povrća već postaje prilično lako. Tanke daske za rezanje (20 mm) obrađene su lazurom za tvrdo drvo, površina im je glatka i ne oštećuje oštricu, a imaju i antibakterijska svojstva. Sve su naše daske za rezanje različite – svaka se odlikuje sasvim individualnom teksturom. Nudimo vam dvije vrste drveta: hrast ili orah. Daske su čvrste i otporne, dugo zadržavaju svoje oblik i u kuhinju unose zanimljive dekorativne naglaske.
Glavna atrakcija: u kombinaciji s kuhinjskim sudoperom hansgrohe taj prirodni proizvod iz švarcvaldske kovačnice ideja postaje ergonomski partner.

Savršeni spoj: jedna daska, jedan sudoper, jedna ergonomska jedinica 

Ako već posjedujete sudoper hansgrohe, mogli biste se razveseliti i odgovarajućim kuhinjskim priborom. Jer, daske su više od pukog pomagala za rezanje: višefunkcionalne daske pristaju sudoperima hansgrohe kao loncu poklopac. Zahvaljujući geometrijski preciznom obliku pokrivaju korito sudopera pretvarajući se u praktičnu ergonomsku policu. Primjerice, kada želite odložiti velike posude ili ih napuniti. Prilikom pranja posuđa dasku možete upotrijebiti kao plohu za cijeđenje. Zahvaljujući posebno obrađenom rubu, daska se može lako pomicati duž sudopera. Bez obzira na to imate li sudoper s jednim ili dva korita.
Ideja za kuhinjski pribor: daska za rezanje i spremnik sredstva za pranje posuđa.
S kuhinjskim priborom robne marke hansgrohe kuhinjski poslovi obavljaju se lakše i ugodnije.
Ideja za kuhinjski pribor: otmjeni spremnik za sapun na sudoperu.
Uz novi spremnik hansgrohe, sredstvo za pranje posuđa ili losion uvijek će biti nadohvat ruke. Radni procesi postat će optimalniji i više nećete gubiti živce zbog ljepljivih plastičnih boca.

Spremnik sredstva za pranje posuđa hansgrohe: mali otvor, velika pomoć

Svima onima koji vole urednu, higijensku i učinkovito uređenu kuhinju hansgrohe od sada nudi spremnik sredstva za pranje posuđa (dozator za sapun) koji se izravno ugrađuje u sudoper ili radnu ploču. Instalater pritom mora probušiti dodatni otvor – desno ili lijevo od miješalice odnosno na rubu sudopera. Prednosti su očigledne: sredstvo za pranje ili losion uvijek su nadohvat ruke, poslovi se u sudoperu obavljaju još lakše, a vi više nećete gubiti živce zbog ljepljivih plastičnih boca.

U skladu sa sudoperom: novi kuhinjski pribor otmjenog dizajna

Pomagalo koje štedi prostor u skladu je s dizajnom kuhinjske miješalice hansgrohe, a dostupno je u optikama nehrđajućeg čelika i kroma. Uski spremnik možete naručiti tako da bude u skladu s ručkom postojeće kuhinjske miješalice hansgrohe. Nudimo tri različito dizajnirane rozete – okruglu, pravokutnu i tanku. Naravno, i kod ovog kuhinjskog noviteta možete računati na vrhunsku kvalitetu: tanki spremnik može se zakretati i jednostavno se upotrebljava zahvaljujući lakom hodu pumpice, a izrađen je od vrlo kvalitetnih materijala. Sredstvo za pranje posuđa ili losion za ruke mogu se štedljivo dozirati i jednostavno ponovno napuniti uz pomoć priloženog lijevka.
Pretraživanje specijaliziranih trgovaca

Specijalizirani trgovci u blizini