hansgrohe sBox

Instalacija i primjeri ugradnje za pametno rješenje u ormariću ispod sudopera

Inovativni sBox kuhinju čini urednijom. On je sastavni dio nove kombinacije za sudoper hansgrohe i osigurava neometani hod crijeva miješalice s teleskopskim tušem. Vizualno neupadljivo spremište instalira se ispod sudopera. Ovdje otkrijte kako se sBox pravilno pozicionira i ugrađuje ovisno o situaciji.

Montaža spremišta hansgrohe sBox u ormarić ispod sudopera.
Kombinacija za sudoper hansgrohe: funkcionalna cjelina koja se sastoji od miješalice, sudopera, odvodnog seta i spremišta sBox.

Kontrolirano i sigurno vođenje crijeva u ormariću ispod sudopera

Teleskopski tuš ima mnoštvo prednosti. On osigurava fleksibilnost i slobodu pokreta; primjerice, punjenje visokih posuda s njim postaje jednostavno poput dječje igre. A što se događa s crijevom kad se kuhinjska miješalica ne upotrebljava? Ono visi u ormariću ispod sudopera, upravo ondje gdje sustavi za odvajanje otpada ili ladice trebaju osigurati red. Sa spremištem sBox hansgrohe nudi pametno rješenje za sve koji cijene urednost. Crijevo klizi u kućište spremišta sBox lako, neometano i usto vrlo tiho. Ostale prednosti teleskopskog tuša i spremišta sBox otkrijte na našoj stranici o tehnologiji.

Zaokružen sustav osigurava sigurno projektiranje

sBox je dio kombinacije za sudoper C71 robne marke hansgrohe. Takva se kombinacija isporučuje spremna za montažu i sa svim potrebnim priborom te se može odmah ugraditi u radnu ploču. Budući da se isporučuje kao cjeloviti komplet, svi su dijelovi savršeno usklađeni: od miješalice preko sudopera do izljeva i spremišta sBox. Kombinacija izljeva na izvlačenje i spremišta sBox dobivate omogućuje radijus kretanja do 76 cm. sBox se ne može kupiti zasebno.

1, 2, 3, uredno: videozapis o montaži spremišta sBox

Je li sBox prikladan i za moju kuhinju?

Da. Čak i kad imate malu kuhinju, kad je sudoper montiran u kutu ili kad sustav za otpad zauzima mnogo prostora u ormariću ispod sudopera. Spremište debljine 3 centimetra, širine 16 centimetara i visine 52 centimetara može se ugraditi u sve donje ormariće s korpusom visine 74 i više centimetara. xBox je dobar odabir čak i kod ormarića nižeg korpusa. Uz komplet jednostavno naručite profil za poravnanje spremišta sBox F12 (broj artikla #43333000).

hansgrohe sBox instalira se ispod miješalice.
U idealnom se slučaju hansgrohe sBox ugrađuje ravno ispod kuhinjske miješalice. Stabilan položaj osigurava se četirima pričvrsnim elementima koji se mogu neovisno pomicati.

U idealnom se slučaju sBox ugrađuje okomito ispod kuhinjske miješalice. Dva učvršćenja nalaze se s donje strane spremišta sBox i oni se vijcima učvršćuju za donju ili stražnju stranu ormarića. Druga dva učvršćenja smještena su nešto više na spremištu i mogu se vijcima pričvrstiti ili samo zakvačiti na stražnju stranu ormarića. Pričvrsni elementi mogu se pomicati i zakretati za 360°. Time se omogućuje jednostavno i brzo učvršćenje. Zbog iznimne fleksibilnosti, hansgrohe sBox može se ugraditi na više načina. I u sljedećim se okolnostima može jednostavno postaviti:

 

Ugradnja spremišta sBox s nagibom ispod kuhinjske miješalice.
Tako izgleda ugradnja kada je, primjerice, stražnja strana ormarića malo pomaknuta. sBox se može montirati s nagibom +/- 20°.

Prepreke na podnici ili je stražnje strana ormarića pomaknuta prema naprijed

Kada ugradnja ravno ispod kuhinjske miješalice nije moguća (zbog prepreka) ili je stražnja strana ormarića pomaknuta prema naprijed, sBox se montira s blagim nagibom. Može se nagnuti prema natrag ili prema naprijed. Sva se učvršćenja pritom moraju usmjeriti prema naprijed. Kada želite čistiti iza spremišta sBox, jednostavno ih otkvačite iz njihovih držača. Maksimalan preporučeni kut nagiba iznosi +/- 20°.

sBox montiran bočno s nagibom.
Prepreke u ormariću ispod sudopera nisu nikakav problem: sBox se može montirati i bočno s nagibom (+/- 20°). To mu omogućuju fleksibilna učvršćenja.

Izvlačni sustavi za otpad, odvodni sustavi ili teško dostupni kutni ventili

Ispod sudopera nalazi se sustav za otpad koji je zauzeo sav prostor? Nema problema! Jednostavno nagnite sBox u stranu. Učvršćenja se mogu fleksibilno vijcima pričvrstiti za podnicu, bočnu ili stražnju stranu ormarića. Tako ćete i ubuduće moći jednostavno pristupiti izvlačnom sustavu za otpad, odvodnom sustavu ili kutnom ventilu. Maksimalan preporučeni kut nagiba iznosi +/- 20°.

sBox montiran na bočnu stranu s nagibom i pomakom.
Takva ugradnja dolazi u obzir u slučaju kutnih sudopera ili sudopera s plohama za cijeđenje. Sva se učvršćenja ovdje pričvršćuju bočno.

Kutni sudoperi, sudoperi s plohama za cijeđenje ili sudoperi s bočno pomaknutim otvorima za miješalicu

Ako ste se susreli s bilo kojom od navedenih situacija, sBox trebate ugraditi s pomakom na bočnu stranu ormarića. Sva se učvršćenja pričvršćuju bočno. Paralelni pomak spremišta sBox trebate izbjegavati. (Ako je pomak potreban za ugradnju, on nikada ne bi trebao biti veći od 30 mm između osi miješalice i osi izlaza spremišta sBox.) 

Pretraživanje specijaliziranih trgovaca

Specijalizirani trgovci u blizini