Veći radijus kretanja oko sudopera

Lako i praktično: kuhinjske miješalice s funkcijom izvlačenja i spremištem hansgrohe sBox

Ciljano upotrebljavajte vodu i uživajte u skladnoj tehnologiji u samom srcu kuhinje. Miješalica za sudoper s funkcijom izvlačenja pruža znatno veći radijus kretanja. Usto uživajte u različitim vrstama mlaza ili upravljanju vodom pritiskom gumba. To je učinkovita višezadaćnost u prostoru sudopera. Sve je još udobnije s pametnim spremištem hansgrohe sBox za koje osigurava neometani rad.

Radijus kretanja za višezadaćnost: uz sBox je sve jednostavnije

Kuhinjske miješalice hansgrohe s funkcijom izvlačenja nude znatno veću fleksibilnost pri upotrebi vode u prostoru sudopera. A li skladno su oblikovane.

  • Teleskopski tuš ili izljev na izvlačenje znatno povećavaju vaš radijus kretanja oko sudopera; u kombinaciji sa spremištem sBox čak do 76 cm. To je, primjerice, korisno prilikom zalijevanja biljaka ili punjenja visokih vaza.
  • Izvlačenje crijeva u spoju s radijusom zakretanja doprinosi učinkovitijem radu oko sudopera s dvama koritima.
  • Zahvaljujući magnetnom držaču MagFit crijevo se gotovo bez zvuka vraća natrag i ponovo se fiksira na sredini cijevi.

Tuš ili izljev? Izbor je na vama

Kod kuhinjskih miješalica hansgrohe s funkcijom izvlačenja imate dvije mogućnosti za upotrebu vode u prostoru sudopera. Sasvim u skladu s osobnim sklonostima odaberite nešto od sljedećeg:

  • Teleskopski tuš s jednostavnim prebacivanjem između dviju vrsta mlaza. S normalnim mlazom brzo i točno punite čak i velike lonce i posude. Dodatni mlaz tuša prikladan je za temeljito čišćenje ili ispiranje voća, povrća ili ribe. Rukovanje je ergonomsko jer vrstu mlaza možete promijeniti jednom rukom dok voda teče.
  • Izljev na izvlačenje za intuitivno upravljanje vodom uz pomoć funkcije Select. Pritiskom gumba vodu lako otvarate i zatvarate jednom rukom: to će vam vrlo lako uspjeti ako gumb pritisnete nadlanicom ili laktom u prolazu. Ručka miješalice pritom ostaje otvorena, održavajući temperaturu i količinu vode konstantnima.

Sve kuhinjske miješalice s funkcijom izvlačenja

Jednostavno rukovanje teleskopskim tušem

hansgrohe sBox za jednostavnu upotrebu teleskopskog tuša.

hansgrohe sBox: za uredan donji kuhinjski ormarić

Provjera prostora za pohranu za klasični donji kuhinjski ormarić: Mnoge potrepštine za kuhinju i kućanstvo, od sredstava za pranje do vjedara, raspodijeljene su na ograničenu površinu. Pohranjeni predmeti mogu lako ometati viseće crijevo teleskopskog tuša. Zato je tu sBox. On omogućuje praktičnu upotrebu zahvaljujući jasnim prostornim odnosima. Crijevo se može lako izvući iz svoga spremišta i ponovno se vratiti u njega. U spremištu sBox ono se ne može zaglaviti ni oštetiti. Uteg za crijevo tiho se vodi te je u unutrašnjosti spremišta zaštićen od zapreka koje ometaju njegov rad.

Dugotrajno spremište koje se može jednostavno montirati

sBox dakle svakodnevno olakšava upotrebu teleskopskog tuša ili produžnog crijeva. A zahvaljujući sigurnoj zaštiti unutar spremišta, crijevo koje provodi vodu dugo će očuvati svoju funkciju. sBox je smješten u najmanjem donjem ormariću. Tanko i samo 52 cm visoko spremište može se montirati i na skučenim mjestima, u kutu ili u niskim donjim ormarićima.

Pretraživanje specijaliziranih trgovaca

Specijalizirani trgovci u blizini