Za osobe vedre naravi

Prirodni dizajn kupaonice s mediteranskim šarmom i neobičnim naglascima u boji

Neobičan dizajn kupaonice nastaje kreativnom interakcijom boja i materijala. Prirodno uređenje nalazi nadahnuće u mediteranskom stilu i počiva na kombiniranju klasičnih oblika s modernim elementima. U kupaonici s wellness ozračjem inovativna tehnologija osigurava ugodno uživanje u vodi koje štedi resurse.

Kupaonica s brončanom kadom i kontrastima u pastelnim bojama
Neobične ideje za malu kupaonicu

Moderno uređena i ekstravagantna kupaonica južnjačkog šarma

Nadahnjuje vas topla atmosfera južnih krajeva i maštate o kupaonici s prirodnim uređenjem i neobičnim naglascima? U moderno projektiranoj ili kvalitetno renoviranoj kupaonici malog tlocrta doživljaj prostora pojačava se osnovnim pastelnim nijansama. Zidne plohe u nježnoj oker boji pješčenjaka i svijetlosivoj boji pojačavaju svjetlosne efekte koje pruža maleni prozor i stvaraju mediteransku atmosferu. Svijetle podne pločice velikog formata tvore diskretnu osnovu za odvažne naglaske u brončanoj i tamnosmeđoj boji. Zanimljivi mozaik u optici prirodnog lomljenog kamena koji se nalazi u prostoru umivaonika i kao pozadina u malim udubljenjima u zidu stvara tople kontraste. Na kupaoničkom namještaju pravocrtnih oblika i u stilski dorađenim udubljenjima u zidu dovoljno je prostora za higijenske potrepštine pa interijer ostavlja dojam uredno organiziranog prostora.

Inovativne tehnologije za praktično uživanje u vodi u neobičnoj kupaonici

Zbog prigušenog dizajna boja, samostojeća kada i tuševi u razini poda ističu se u prostoru. Područja uživanja u kupaonici su označena zemljanim nijansama koje naglašavaju miran karakter individualnog utočišta. Moderne miješalice linije Metris svojim plohama čistih linija u sjajnoj boji kroma naglašavaju individualnost neobičnog dizajna kupaonice. U unutrašnjosti tijela miješalice nalaze se inovativne tehnologije koje omogućuju ugodno uživanje u vodi i odgovorno upravljanje resursima.

Moderna miješalica u prirodnoj kupaonici

U kupaonicu neobičnog dizajna s mediteranskom atmosferom moderne miješalice unose naglaske u sjajnoj boji kroma i nude ugodno uživanje u vodi.

Neobična kupaonica iz snova s kadom u brončanoj optici.
Pretraživanje specijaliziranih trgovaca

Specijalizirani trgovci u blizini