Savjeti za orijentaciju

Za maksimalnu ugodu: tako se projektira osobna kupaonica

Veselite se sasvim novoj kupaonici iz snova u novome objektu? Ili onoj koju prilikom sanacije iznova uređujete prema želji? Dobar savjet nije naodmet. hansgrohe je tu za vas. Primjerice, s kontrolnim popisom stavki za izradu individualne wellness kupaonice: na što treba pravodobno misliti, koje su tehničke mogućnosti dostupne itd. Kako bi kupaonica optimalno odgovarala vašim potrebama.

Vodič za novu kupaonicu prema osobnim željama

U novogradnji – ili u nekretnini u kojoj sve dolazi pod povećalo – imate potpunu slobodu odlučivanja. Od tlocrta do tehničkih rješenja, ovdje možete ostvariti ideje za kupaonicu koje dugo čuvate u glavi. I na popis želja postaviti inovativna tehnička rješenja. Kako bi vaša kupaonica imala budućnost.

Provjerite potrebe, postavite prioritete

Najprije promislite: Tko se služi kupaonicom – samac, više cimera ili obitelj? Što bi ona trebala biti – purističko rješenje ili wellness oaza? Težite li za mirnim utočištem ili za kupaonicom pripojenom spavaonici? Uzmite u obzir i moguće buduće potrebe: Kupaonica prilagođena svima pruža vam dobar osjećaj da je vaše ulaganje trajno. Osobito kad vam u određenom trenutku zatreba podrška. Potom odredite budžet. Također: Pravodobno se odlučite za određeni stil. Time ćete si olakšati potragu za odgovarajućim proizvodima i kombinacijama. Naši materijali za preuzimanje pomoći će vam da ništa ne smetnete s uma. Jednostavno kvačicama označite svaku obrađenu temu.

Savjeti i ideje za projektiranje kupaonice.
Projektiranje nove kupaonice znači: mogućnost stvaranje individualnog wellness ozračja, više udobnosti i lijep dizajn. Na što treba unaprijed misliti? Pomoći će vam naš kontrolni popis.

Od inovativne tehnologije do stilskog svijeta: ove ideje vode vas korak dalje

Tko traži nove ideje za uređenje nove kupaonice, može iskoristiti tehničke inovacije i trendove. Sanjate li o tušu u razini poda i XXL užitku tuširanja? Kupaonska oprema znatno je napredovala: kod lokalnog stručnjaka za sanitarnu opremu raspitajte se o najnovijim trendovima i mogućnostima. S tim temeljnim znanjima možete ciljano obavijestiti arhitekta ili dizajnera interijera o svojim željama.

Projektirajte kupaonicu za budućnost

Nova bi kupaonica trebala biti dugotrajna: s podžbuknim rješenjem iz poduzeća Hansgrohe ne odričete se fleksibilnosti. Tako se danas možete odlučiti za cijenom povoljniji proizvod marke hansgrohe koji ćete u budućnosti zamijeniti nekim kvalitetnijim rješenjem. I to bez velikog ulaganja. Temelj je osnovni komplet marke hansgrohe, iBox universal, koji odgovara svim podžbuknim miješalicama te robne marke.

Želite dalekovidno planirati? Generacijska kupaonica bez opasnosti od spoticanja bit će ugodna svima. Pritom ujedno ulažete u vrijednost nekretnine. Razmislite također o inovativnoj tehnologiji Select koja omogućuje upravljanje vodom na pritisak gumba. Izvrsna lakoća upotrebe zadovoljit će potrebe svih korisnika kupaonice, bez obzira na njihovu dob. I kao šlag na kraju: Tehnologije koje doprinose očuvanju resursa, kao što su AirPower i EcoSmart čine vašu kupaonicu održivom.

Kako bi nova kupaonica trebala izgledati?

Dobre ideje za kupaonicu neraskidivo su povezane s pitanjem o individualnom stilu. hansgrohe razlikuje sljedeće stilove: Modern, Avantgarde ili Classic. Zahvaljujući međusobno pomno usklađenim paletama proizvoda možete biti sigurni da će u kupaonici vladati sklad.

Pretraživanje specijaliziranih trgovaca

Specijalizirani trgovci u blizini