Moderno interpretirana klasika

Klasična kupaonica tradicionalno opremljena za moderno uživanje u vodi

U modernoj se arhitekturi iznova interpretira klasična kupaonica. Pritom geometrija čistih linija stvara privlačne kontraste tradicionalnom uređenju. Izvorni karakter drvenih obloga osobito elegantno dolazi do izražaja u prostorijama sa svijetlim zidnim i stropnim plohama. Klasičnom dizajnu kupaonica pristaje nasadni umivaonik zaobljenih rubova i samostojeća kada.

Nova interpretacija klasične kupaonice s drvenim podom.
Tradicionalan dizajn moderne kupaonice

Klasično uređenje i suvremena tehnologija u stilski dorađenoj kupaonici

Sviđaju vam se jasne linije moderne arhitekture, no ujedno volite klasičan dizajn kupaonica? Interakcijom pravocrtne geometrije prostora i tradicionalnog uređenja dobiva se nova interpretacija klasične kupaonice. Čisto bijeli zidovi i zidovi obloženi pločicama pastelno sivih nijansi u elegantnom su kontrastu s toplim drvenim oblogama s prirodnom završnom obradom. Zaigrani dekoracijski elementi nježnih nijansi stvaraju nostalgično ozračje. I wellness područje sa samostojećom kadom i blago zaobljenim nasadnim umivaonikom nadahnuto je tradicionalnim dizajnom kupaonice. Područje za tuširanje u razini s podom, koje se nalazi u sredini prostorije, omogućuje osvježavajuće uživanje u vodi. Počivaljka lijepog retro dizajna poziva na opuštanje nakon ugodnog tuširanja.

Ugodno i učinkovito uživanje u vodi u klasičnoj kupaonici

Zbog svojih gracioznih linija, miješalice linije hansgrohe Metris Classic idealan su partner za klasičan stil uređenja. Reducirani dizajn nudi modernu interpretaciju zaobljenih linija tradicionalnih oblika, ispod čije se površine krije inovativna tehnologija za učinkovito upravljanje vodom. U velikom prostoru za tuširanje dovoljno je prostora za uživanje u vodi u dvoje. Zaobljeni nadglavni tuševi Raindance Classic skladno se stapaju s interijerom osiguravajuću moderan užitak tuširanja.

Klasičan kupaonički dizajn na umivaoniku

Blistave kromirane miješalice unose sjajne naglaske u klasičnom stilu uređenja. Zaobljeni nasadni umivaonici bijele boje usklađeni su s čistim linijama uske miješalice za umivaonik.

Zaobljene miješalice u klasičnom stilu na bijeloj keramici.
Pretraživanje specijaliziranih trgovaca

Specijalizirani trgovci u blizini