WallStoris: individualno – i nikad jednostavnije

Organizacijski sustav marke hansgrohe za potrepštine za tuširanje.
Noviteti marke hansgrohe za 2021.

Zid pripada vama

Što je dom uredniji, to vam je u njemu ugodnije jer skladna i uređena okruženja umirujuće djeluju na nas ljude i povećavaju faktor blagostanja. WallStoris je fleksibilan sustav za pohranu za vašu unutarnju ravnotežu. Sustav je pogodan za podstanare jer se može sasvim proizvoljno i jednostavno zalijepiti, bez bušenja zidova ili pločica.

Recite zbogom problemima s prostorom!

Vrijeme je za fleksibilan sustav za pohranu koji će unijeti red u vašu kupaonicu pružajući vam upravo onoliko dodatnog prostora za pohranu koliko vam je potrebno. Načelo postavljanja sustava WallStoris vrlo je jednostavno, ali pruža velike mogućnosti individualizacije: uzmite vodilicu, zalijepite je i na nju zakvačite nekoliko modula

WallStoris: zabavno kreiranje prostora za pohranu sa stilom

Koji pribor želite? Nudimo košarice za pohranu, kuke za ručnike i krpe, čaše, držače ručnog tuša i još mnogo toga. Sa sustavom za pohranu WallStoris možete urediti kupaonicu po svojoj mjeri. hansgrohe ga nudi u dvije boje površine: mat crnoj i mat bijeloj. Osmislite interijer u nijansama jedne boje ili unesite stilske kontraste. Pribor WallStoris koristan je i oko WC-a – kao držač za toaletni papir i četku.

Do 40.000 mogućih kombinacija

Postupak je sljedeći: odaberite dužinu vodilice – 50 ili 70 cm – i osmislite zid prema svom ukusu i prostornoj situaciji. Module možete sastaviti na gotovo neograničen broj načina. Sve postavljate sami kako vam srce želi – nije li to san svakog dekoratera? 

Pregled prednosti sustava WallStoris

  • Pohranite svoje potrepštine sa stilom – za skladan ambijent kupaonice, unutarnju ravnotežu i uredan dom. 
  • Sve važne potrepštine u kupaonici spremite sigurno i stabilno. Sofisticirani pribor marke hansgrohe dugotrajan je, a pristupačan.
  • Izrazite svoj ukus na individualan način. Modularni sustav pohrane nudi vam gotovo neograničene mogućnosti kombiniranja i uređenja. 
  • Taj pribor možete postaviti u kratkom vremenu te ga u bilo kojem trenutku možete premjestiti ili ukloniti bez tragova. Nema bušenja pa je vrlo prikladan za podstanare – zahvaljujući isporučenom kompletu ljepila, metal, staklo i pločice ostaju neoštećeni. Naravno, vodilice se mogu i klasično pričvrstiti vijcima. 

Upoznajte više proizvoda i noviteta marke hansgrohe

Pretraživanje specijaliziranih trgovaca

Specijalizirani trgovci u blizini