Sudoperi, raznoliki poput vaših želja

Oblik i funkcija – savršeno objedinjeni

Kako bi bilo kada bi sudoper odjednom postao vaše omiljeno radno mjesto u kući? Zato što se savršeno uklapa u vaš individualni dizajn kuhinje – bila ona kompaktna ili prostranih dimenzija. Zato što ručno zavareni nehrđajući čelik nudi izrazitu stabilnost. Granitni sudoperi SilicaTec, zato što mame poglede svojom ljepotom. Prije no što trepnete, ovi novi proizvodi marke hansgrohe osvojite će vas zauvijek.

Nove ideje za moderne kuhinje iz radionice hansgrohe.
Dizajn koji osvaja: na širokom rubu korita u obliku slova L, pozornici za vaše kulinarsko umijeće, dolazi do izražaja sva ljepota miješalice.

Oni pristaju svakoj kuhinji

Konačno potpuna sloboda pri projektiranju! Otkrijte sudoper koji ispunjava vaše zahtjeve. Dostupan je u kompaktnoj izvedbi za one koji žive sami ili s prostranim dimenzijama za amaterskog kuhara koji na mjestu s vodom slavi višezadaćnost. S dvama koritima jednake ili različitih veličina i po izboru s ugrađenom plohom za cijeđenje. hansgrohe nudi odgovarajući sudoper za gotovo sve kuhinje i navike.

Postavite nova mjerila dizajna u kuhinji

Estetski dizajn nove palete sudopera u kuhinju unosi stilske naglaske: zbog širokog ruba korita, sudoper i upravljačka jedinica optički se stapaju u jedinstvenu cjelinu. Tako ćete uvijek lako zadržati pregled nad kuhinjom, čak i kad ona postane vrelo zbivanja. Bezvremenski dizajn čistih linija skladno pristaje individualno uređenim kuhinjama i može se kombinirati sa svim kuhinjskim miješalicama marke hansgrohe.

Potpuno zadovoljstvo oblikom i funkcijom

S novom ponudom sudopera hansgrohe u pet različitih veličina možete neopterećeno dizajnirati svoju kuhinju iz snova. Dostupno vam je mnoštvo inačica i mogućnosti: od klasičnog naliježućeg sudopera, inačice za ugradnju pod željenu radnu ploču ili inačice za poravnanu ugradnju.

Previše mogućnosti? Onda upoznajte naše kombinacije za sudoper. One su savršeni spoj sudopera, kuhinjske miješalice s inovativnim rukovanjem na rubu sudopera i novim spremištem sBox. Uživajte u najvećoj sigurnosti projektiranja zahvaljujući optimalnoj usklađenosti komponenti.

Novi proizvodi robne marke hansgrohe u grafitnocrnoj boji granita.
Sudoperi hansgrohe dostupni su u izvedbama za poravnanu i naliježuću montažu. Inačice za ugradnju pod radnu ploču osobito su minimalističke. Ovdje s dvama koritima različitih veličina.

Kvaliteta hansgrohe za trajno uživanje u kuhinji

Svoju kuhinju, naravno, planirate opremiti proizvodima koji traju. Stoga ne čudi da vam je važna robusna kvaliteta koja se lako održava. Novi sudoperi hansgrohe ne osvajaju samo dizajnom i funkcionalnošću, nego i čvrstoćom materijala i tehničkim detaljima. Ručno zavareni nehrđajući čelik debljine 1 mm dodatno je pojačan u području predviđenom za postavljanje miješalice. To za vas znači da se miješalica neće ljuljati.

Pretraživanje specijaliziranih trgovaca

Specijalizirani trgovci u blizini