Dječji tuš Jocolino: zvjerski trenuci u kupaonici!

Tuš za djecu: Jocolino marke hansgrohe, glava tuša u obliku krokodila.
Noviteti marke hansgrohe za 2021.

Pretvorite kupaonicu u najčišću igraonicu na svijetu

U kući vam često umjesto vode teku suze? Za mnogu djecu vrijeme u kupaonici nije zabavno – a za roditelje je test strpljenja. Uz Jocolino svakodnevnu dramu možete pretvoriti u zabavne igre na vodi – i dragocjene obiteljske trenutke. Jer ručni tuš sa zvjerski ljupkom glavom oduševljava mališane i skreće im pozornost na nešto pozitivno.

Dječji tuš Jocolino savršen je tuš za djecu.
S tim dječjim tušem marke hansgrohe zamijenit ćete suze za sretna iskustva tuširanja i kupanja jer uz Jocolino obaveza postaje dječja igra.

3 dizajna s likom životinje, 2 vrste mlaza, 1 sretna obitelj

Ovo će veseliti obitelji s djecom koja strahuju od vode: mališani vole dječji ručni tuš Jocolino marke hansgrohe poput plišane igračke, pa se tuširanje iz njege tijela od koje podmladak često strahuje pretvara u veseli predah. Naravno, najljepše je kad tata ili mama sjede na rubu kade i za vrijeme kupanja pričaju avanturističke priče o zebri, lavu i krokodilu.

Zbog ovoga je dječji tuš Jocolino zvjerski dobar

  • Zvjerski zabavan. Dječji tuš Jocolino dostupan je s tri popularna životinjska motiva – krokodilom, zebrom i lavom – te očima koje se kotrljaju kako bi tuširanje bilo još zabavnije.

  • Zvjerski lagan. Čak i male dječje ruke mogu savršeno držati tanku, ergonomsku ručku.

  • Zvjerski nježan. Jocolino ima dvije vrste mlaza koje možete lako i sigurno promijeniti zakretanjem izolirane ručke. Kišni mlaz nježan je i umirujući, a s mlazom MonoRain ciljano ispirete šampon kako ne bi dospio u oči.

  • Zvjerski kvalitetan. Dječji ručni tuš je Made in Germany i izrađen u vrhunskoj hansgrohe kvaliteti, a može se vrlo jednostavno odvrnuti i zavrnuti.

  • Zvjerski opuštajući, čak i za roditelje. Nema suza, nema izljeva bijesa, a kupanje i tuširanje odzvanjaju dječjim smijehom.

Upoznajte više proizvoda i noviteta marke hansgrohe

Pretraživanje specijaliziranih trgovaca

Specijalizirani trgovci u blizini