Inovativno s vodom uz tri vrste mlaza

Aquno Select M81: usavršena za neometan i lak rad

Ekskluzivni Aquno Select M81 otvara novo poglavlje u priči o kuhinji: ta linija miješalica osvaja najučinkovitijom upotrebom vode koju ste do sada mogli doživjeti u asortimanu proizvoda za kuhinju proizvođača hansgrohe: uživajte u optimalnom obavljanju poslova uz sudoper, a pritom ujedno štedljivo trošite vodu. Najviša razina funkcionalnosti i dizajna definiraju novi arhetip u prostoru kuhinje.
 

I povrće može uživati u tuširanju: učinkovitost tuša u kuhinji

Višestruko talentirana kuhinjska miješalica Aquno Select M81.
Zahvaljujući dodatnoj plosnatoj vrsti mlaza, miješalica Aquno Select M81 još je svestranija, a pritom ju krasi i senzacionalan izgled.

Vaše svježe namirnice sanjaju o tom nježnom tuširanju: plosnati mlaz linije Aquno Select M81 čuva osjetljivo voće i povrće nudeći pritom i mnogo više: u kombinaciji s višenamjenskim cjedilom upotreba vode pretvara se u učinkoviti doživljaj tuširanja za nježne plodove. Tanki pojedinačni mlazovi pod blagim se nagibom spuštaju prema namirnicama i u trenu ih ispiru. Široki mlaz SatinFlow pritom štedi resurse zahvaljujući optimiziranoj količini protoka te minimalizira prskanje. Tome ujedno doprinosi i pametan položaj mlaza SatinFlow koji izlazi iz postolja miješalice uz samo korito.

Svejedno je što se trenutačno događa oko sudopera: uz čisti laminarni mlaz i izdašni mlaz tuša, s plosnatim vam je mlazom dostupna još jedna korisna opcija. Na sudoperu hansgrohe s miješalicom Aquno Select M81 intuitivno ćete se prebacivati između željenih vrsta mlaza. Tri mogućnosti odabira čine tu svestranu miješalicu višestrukim talentom za obavljanje poslova u području sudopera. Tako će zahvaljujući kombinaciji plosnatosti i zaobljenog luka naša perjanica postati novi arhetip u prostoru kuhinje.

Najviša kvaliteta dizajna vođenog održivošću

Povrh svega, linija Aquno Select M81 objedinjuje vrhunski dizajn i kvalitetu koja štedi prirodne resurse: jedinstveni plosnati mlaz nije samo nježan, nego i s volumenom protoka optimiziranim na 4 l/min osobito učinkovito iskorištava vodu. Svejedno je hoćete li ga upotrijebiti za pranje namirnica ili ispiranje posude za pečenje prije intenzivnijeg ručnog pranja.

Obavljajte više poslova odjednom u sudoperu: izbor je na vama

Inovativna linija Aquno Select M81 utjelovljenje je inteligentnog obavljanja poslova u sudoperu, a vi možete birati između dvije inačice.

​​​​​​​Aquno Select M81 s izljevom u obliku zaobljenog luka 

Markantni izljev u obliku zaobljenog luka ističe se u okruženju kuhinje stavljajući igru pravokutnih i kružnih oblika u prvi plan. Promjena vrste mlaza na teleskopskom tušu osigurava fleksibilnu upotrebu vode. Blokirajućom tipkom vrlo se lako prebacuje između laminarnog mlaza i mlaza tuša. Zahvaljujući funkciji Select na osnovnom kućištu miješalice, jednostavnim pritiskom gumba odaberite plosnati, nježni mlaz za tuširanje povrća. U monolitski je dizajn ujedno integrirano upravljanje uključivanjem i isključivanjem i temperaturom vode uz pomoć jednostruke bočne ručke. 

Funkcija izvlačenja s dvjema vrstama mlaza omogućuje fleksibilan rad, neovisno o tome ispirete li lonce u sudoperu ili punite posudu vodom pokraj sudopera. Kombinacija sa spremištem sBox osigurava lako izvlačenje crijeva koje se nakon upotrebe sigurno vraća u spremište ispod radne ploče. Radijus izljeva u obliku zaobljenog luka može se namještati, čime se sprečava zakretanje izvan područja korita sudopera. 
Kuhinjska miješalica u kuhinji pravocrtnog dizajna.
Linija kuhinjskih miješalica Aquno M81 u mat crnoj optici idealan je partner kuhinjama modernog, pravocrtnog dizajna s naglascima u tamnim bojama.

Aquno Select M81 s izljevom L

​​​​​​​Kuhinjska miješalica s izljevom u obliku slova L odlikuje se svojim linearnim oblikom. Izljevna cijev pod pravim kutom pritom naglašava preciznu pravocrtnost cjelokupnog dizajna. Povrh svega, time se ostvaruje skladna kombinacija s visećim ormarima. Aquno Select M81 s dizajnom u obliku slova L sadrži i funkciju izvlačenja s laminarnim mlazom.


I kod te inačice uživat ćete u jednostavnom prebacivanju na plosnati mlaz SatinFlow, a i u komforu većeg radijusa kretanja ako odaberete spremište sBox. On pruža domet do 76 cm i sigurnu pohranu crijeva ispod sudopera.
 


Unesite dizajnerske naglaske u ekskluzivnu kuhinju

Dizajnerska kuhinja oživljava u savršeno usklađenom međudjelovanju svih elemenata. To isto tako vrijedi i za jezgroviti dizajn. U liniji Aquno Select M81 možete birati između tri ekskluzivne optike: elegantna optika od nehrđajućeg čelika, sjajni krom i otmjena mat crna optika. Ukrasite svoj sudoper mamcem za poglede koji predvodi trendove i odlikuje se najvišim stupnjem funkcionalnosti. 

Na kojim se sudoperima može upotrijebiti Aquno Select M81? 

Preporučujemo kombinaciju s nasadnim sudoperom ili sudoperom za ugradnju pod radnu ploču marke hansgrohe od nehrđajućeg čelika ili granita SilicaTec koji imaju jedno korito. Ekskluzivna kuhinjska miješalica novoga tipa, Aquno Select M81, ostavit će najsnažniji dojam na prostranim sudoperima. Treba provjeriti kombinaciju sa sudoperima s dvama koritima te sa ili bez malog pomoćnog korita: na njima mogu biti zadani odnosno označeni provrti za ugradnju kuhinjske miješalice. Osim toga, u toj izvedbi treba voditi računa o pregradi između dvaju korita.

Svejedno je za koju ćete se inačicu ove uzbudljive nove linije kuhinjskih miješalica hansgrohe odlučiti: Aquno Select M81 usavršen je za neometan i lak rad.

Nova interpretacija doživljaja vode

Pretraživanje specijaliziranih trgovaca

Specijalizirani trgovci u blizini