hansgrohe XXL Performance

Veliki užitak s vrlo velikim kišnim tuševima

Vesele vas veliki tuševi? hansgrohe vam priprema zabavno tuširanje u novim dimenzijama. Naši ručni i nadglavni tuševi dostupni su u izvedbi XXL Performance, što znači: pločice za oblikovanje mlaza kišnih tuševa imaju promjer od 100 do 600 mm. Time njega tijela postaje wellness program. Jer su užitak, udobnost i opuštanje kod hansgrohea sastavni dio isporuke.

Uz dojmljive pločice za oblikovanje mlaza do veličanstvenih trenutaka pod tušem

XXL Performance: sklopite oči i zaboravite na svakodnevicu.
XXL Performance: sklopite oči i zaboravite na svakodnevicu.

XXL Performance označuje velike površine iz kojih izlazi mlaz kod ručnih i nadglavnih tuševa hansgrohe. Voda se doima poput tople ljetne kiše i pruža predivan osjećaj opuštanja. Tuširanje velikog formata hansgrohe vam nudi kod mnogih proizvoda kao što su nadglavni tuševi Rainmaker Select ili Raindance Rainmaker. Sklopite oči, prepustite se uživanju u raznim vrstama mlaza i pustite da voda pjenušajući se odnese svakodnevicu u zaborav.

One koji misle da se XXL užitak i štedljivi utrošak vode međusobno isključuju, rado ćemo uvjeriti u suprotno. S našim inačicama EcoSmart trošite samo 9 litara u minuti, a ipak uživate i prvorazrednom doživljaju tuširanja. To je zato što će, zahvaljujući inovativnim vrstama mlaza hansgrohe kao što je RainAir, i tih 9 litara nadmašiti vaša očekivanja. Razlog su tome raskošne, zrakom obogaćene kapi (tehnologija AirPower).

XXL Performance: Veći od običnog. Bolji od dobrog.

Pretraživanje specijaliziranih trgovaca

Specijalizirani trgovci u blizini