Kombinacija širokog sudopera i kuhinjske miješalice s tehnologijom Select.
Novi kuhinjski proizvodi

Noviteti robne marke hansgrohe: olakšajte si kuhinjske poslove

Bacite pogled na svoju buduću kuhinju iz snova: s najnovijim proizvodima marke hansgrohe pojednostavit ćete radne postupke u prostoru sudopera. Od stilski dorađenih sudopera preko revolucionarnih koncepata rukovanja do savršeno usklađenih kombinacija koje se divno uklapaju u uređenje kuhinje. Nudimo vam funkcionalne i bezvremenski lijepe dodatke najviše kvalitete.

Inovativna kuhinjska pomagala u najboljoj formi

Kuhinja je središte vašeg doma. To je mjesto na kojem se zahtjevi u pogledu udobnosti i dizajna susreću s potrebom za učinkovitim obavljanjem radnih zadataka. Kako biste mogli neopterećeno uživati u trendu kuhanja, sve bi vam trebalo lako polaziti od ruke. Pružajući savršeni spoj funkcije i estetike, ovi istaknuti proizvodi robne marke hansgrohe pružit će vam sasvim novi doživljaj. Upoznajte inovativne sudopere i miješalice, kao i potpuno nove kombinacije koje će iz temelja promijeniti vaš doživljaj kuhinjskih poslova. Pogledajte i naš kuhinjski pribor: jer i dragocjene sitnice mogu optimirati radne procese.

Više udobnosti, više dizajna

Dajemo sve od sebe kako bismo vam omilili kuhinjske poslove. Otkrijte koliko zabavan može biti rad s vodom kada u kuhinji imate opremu koja se lako upotrebljava. Evo i ostalih kuhinjskih noviteta:
Pretraživanje specijaliziranih trgovaca

Specijalizirani trgovci u blizini