Finoris: nova definicija svakodnevnih rutina

Pranje kose na umivaoniku jednostavno je s modelima Finoris.
Noviteti marke hansgrohe za 2021.

Miješalica fleksibilna poput vas

Bilo da se radi o stambenoj zajednici ili obitelji: što više ljudi živi zajedno, potrebe su raznovrsnije. Miješalica za umivaonik Finoris koja se odlikuje minimalističkim dizajnom ispunjava te zahtjeve uz maksimalnu fleksibilnost jer su rutinske radnje u kupaonici znatno udobnije uz teleskopski tuš s dvije vrste mlaza. Nova miješalica vrhunski je izbor za ljubitelje dizajna obilježenog ravnim linijama.

Finoris Jednoručna miješalica za umivaonik 230 s izvlačnim raspršivačem, 2jet i push-open otpadnim setom

  • Teleskopski tuš ima dvije vrste mlaza: PowderRain i laminarni mlaz
  • Mlaz PowderRain blagotvorno i učinkovito opušta djelujući tisućama mikrofinih kapljica
  • ComfortZone 230 pruža obilje prostora za sve svakodnevne rituale u kupaonici

Oprati kosu u umivaoniku? Od sada je to fantastično ugodno.

S linijom Finoris jutarnja borba s umivaonikom postaje svestrani užitak jer najnovija miješalica iz kovačnice ideja hansgrohe sve čini jednostavnim i mogućim: spontano pranje kose, uživanje u kupanju bebe ili brzo pranje džempera.

Mnogo želja, jedan tuš, visoki faktor zabave

S dugačkim teleskopskim tušem sve aktivnosti s vodom postaju dječja igra. Tuš je ugrađen u miješalicu, a po potrebi se može izvući pola metra i pružiti jedinstveni radijus kretanja. Nakon svake upotrebe izvlačivo crijevo glatko klizi natrag u početni položaj. 

Volite dizajn obilježen ravnim linijama?

Miješalica za umivaonik Finoris Flex dio je iznimno kvalitetne hansgroheove linije za dizajn kupaonica. Ako volite minimalističke interijere, odmah će vam se svidjeti reducirana geometrijska silueta. A budući da u hansgroheu znamo koliko se ljubitelji dizajna vole individualan izričaj, proizvodimo ove miješalice u tri površine: mat crnoj, mat bijeloj i boji kroma. Stoga boje u kupaonici možete kombinirati kako vam se sviđa: birajte nijanse jedne boje ili unesite stilske kontraste.

Zašto je Finoris održiv i dobar izbor

  • Vrlo pokretljiva miješalica za umivaonik iznova definira sve rutinske aktivnosti u kupaonici – na vaše zadovoljstvo. U fleksibilnosti možete uživati u četiri dimenzije: izljevu koji se može izvlačiti, količini i temperaturi vode te dvjema vrstama mlaza.
  • Miješalica je dostupna i bez izvlačivog crijeva, ali u nekoliko visina kako bi odgovarala svakom umivaoniku. hansgroheova tehnologija ComfortZone pruža vam dovoljno slobodnog prostora, omogućuje jednostavno rukovanje i smanjuje prskanje vode.
  • Mat crna ili mat bijela? S FinishPlus bojama površina možete dizajnirati svoj umivaonik na individualan i moderan način. Tom dizajnerskom linijom možete opremiti čak i cijelu kupaonicu.
  • S održivom tehnologijom hansgrohe EcoSmart možete smanjiti potrošnju vode na 5 litara u minuti.
  • Uz pomoć funkcije zaštite od kamenca QuickClean na miješalici se neće nakupljati kamenac – za njegovan izgled i dugi vijek trajanja.

Fleksibilan dizajn koji vas čini sretnima

Upoznajte više proizvoda i noviteta marke hansgrohe

Pretraživanje specijaliziranih trgovaca

Specijalizirani trgovci u blizini