Doživite hansgrohe uživo

Na sajmovima se stvaraju poznanstva

Doživite inovativne proizvode za kupaonicu i kuhinju u izvanrednom ambijentu: robna marke hansgrohe predstavlja sebe i svoje proizvode na mnogim sajmovima i događanjima diljem svijeta, od međunarodnih stručnih skupova do regionalnih sajmova – možda i u vašem susjedstvu. Veselimo se susretu s vama.

Izložbeno mjesto hansgrohe na sajmu ISH.
Izložbeno mjesto hansgrohe na sajmu ISH u Frankfurtu, Njemačka.

Na našem izložbenom mjestu doživite revolucionarne inovacije među miješalicama, tuševima i sustavima za tuširanje na svojoj koži: testirajte naše proizvode, mnoge od njih doživite na djelu i iskoristite prigodu za osobni razgovor. Zaposlenici poduzeća Hansgrohe rado će odgovoriti na sva vaša pitanja i pružiti vam podršku pri pronalaženju optimalnog rješenja za osobnu kupaonicu iz snova. Nadahnite se!

Logotip sajma ISH

ISH Frankfurt

Trendovi uređenja kupaonice i inovacije u segmentu kućanske i sanitarne tehnike: s više od 2400 izlagača i preko 200.000 posjetitelja, ISH je najveća svjetska izložba u segmentu sanitarne tehnike, grijanja i klimatizacije. Čuvanje resursa i primjena novih energija pritom se provlači kroz sve palete proizvoda. Hansgrohe predstavlja svoje proizvode u svečanoj dvorani na oko 2000 kvadratnih metara. Sajam ISH koji se održava svake dvije godine nudi i brojna stručna izlaganja s područja arhitekture i tehnike. 

Kada: 11. – 15. 3. 2019.
Gdje: Izložbeni centar u Frankfurtu, na web-mjesto 
Posjetite nas: svečana dvorana (dvorana 2)
Pretraživanje specijaliziranih trgovaca

Specijalizirani trgovci u blizini