Noviteti marke hansgrohe za sudoper

Osvježenja s novim idejama o proizvodima za najvažniji izvor vode

Otkrijte nove ideje o proizvodima za kombinaciju u prostoru sudopera. Sasvim je svejedno radi li se o teleskopskom tušu i dvjema vrstama mlaza za amaterskog kuhara ili kompaktnoj izvedbi za minimalista. Linija M42 donosi vam nove ideje o proizvodima za najkorištenije mjesto u kuhinji. Noviteti robne marke hansgrohe za svaki ambijent i tip kuhinje. S obiljem izvedbi i privlačnom cijenom.

Nova kuhinjska miješalica robne marke hansgrohe s izljevom na izvlačenje.
Kuhinjska miješalica M42 svojim će modernim, organskim dizajnom i preciznim rubovima oplemeniti svaki kuhinjski ambijent.

Razveselite se poboljšanjima u području sudopera

Sanjate li o velikom radijusu kretanja u području sudopera i oko njega? U modernoj liniji M42 hansgrohe predstavlja nove ideje o proizvodima za svaki kuhinjski ambijent koje će odgovarati svim tipovima korisnika. Sve kuhinjske miješalice linije M42 mogu se zakretati i dostupne su s funkcijom izvlačenja ili bez nje kako biste vodom mogli upravljati sasvim u skladu sa svojim potrebama. Izvedbom s dvjema vrstama mlaza postiže se veća fleksibilnost: brzo se prebacite s punjenja velikih posuda na pranje sastojaka i ispiranje lonaca. Miješalice s teleskopskim tušem odnosno izljevom na izvlačenje po izboru su dostupne sa spremištem sBox. Zahvaljujući vodilici za crijevo smještenoj ispod sudopera rukovanje je lako, a crijevo se – ovisno o uvjetima na mjestu ugradnje – može izvući do 76 cm.

Bogata ponuda proizvoda modernog dizajna

Uživajte u neslućenim mogućnostima odabira: tri osnovna oblika i pet različitih visina u dvije optike utjelovljuju moderan dizajn koji će se skladno uklopiti u svaku kuhinju. Je li vam draži lučni izljev ili vam se više sviđa kompaktno rješenje – s produžnim crijevom ili bez njega? Svejedno je što odlučite: široki dizajn ručke omogućuje vrlo lako rukovanje, koje je sigurno čak i s nasapunanim rukama. Neka vaša kuhinja zrači bezvremenskom kvalitetom dizajna.

M42 osvaja funkcionalnim detaljima

Zahvaljujući kvalitetnom pričvršćivanju na otvor, montaža nove miješalice jednostavna je i sigurna. Ispitane priključne PEX cijevi mogu se uvijati i otporne su na visoke temperature. Čišćenje kuhinjske miješalice brzo se obavlja zahvaljujući tehnologiji QuickClean, a držač MagFit sigurno i čvrsto zadržava teleskopski tuš u izljevu miješalice. U skučenom prostoru ili kada se miješalica mora postaviti ispred prozora: među novim i raznolikim kuhinjskim pomagalima naći ćete pametno i estetski dorađeno rješenje i za te situacije. Povrh svega, u novoj paleti proizvoda dostupna je i inačica za priključivanje na niskotlačni grijač vode.

Pomoć za svaki tip kuhinje

Kuhinja bi trebala biti prilagođena vama i poslovima koje ondje svakodnevno obavljate, no na siguran način! Pritom svaki kuhar i kuharica imaju svoje zahtjeve za upravljanje vodom. Na sreću, izbor iz proizvoda linije M42 nudi odgovore za taj problem:
Miješalica s izljevom na izvlačenje ima raznovrsne primjene.
Kod inačica iz linije M42 sa spremištem sBox, izljev na izvlačenje može se izvući do 76 cm kako bi ponudio široki radijus kretanja.

Funkcionalnosti u središtu zanimanja: praktični tip

Praktičnom tipu važna je dodatna funkcionalna vrijednost u kompaktnom oblikovnom izričaju. Dizajn bi se trebao iskazati, ali ne i dominirati. Primjerice, oko malog sudopera. Preporučujemo: miješalicu s ukošenim izljevom i voluminoznim normalnim mlazom. S tehnologijom AirPower obilata se količina zraka umješava u vodu osiguravajući učinkovito iskorištavanje resursa. Široka je ručka dizajnirana za maksimalnu lakoću upotrebe, a ujedno mami poglede.
Nova kuhinjska miješalica s lučnim izljevom za amaterske kuhare.
Visoki model M42 sa zaobljenim lukom dostupan je sa zakretnim izljevom, a po izboru i s teleskopskim tušem. Inačica s funkcijom izvlačenja dostupna je sa spremištem sBox ili bez njega.

Kuhinjska pomagala za ljubitelje kuhanja

Amaterski kuhar i strastvena kuharica cijene maksimalnu slobodu pokreta za mnoge radne korake oko sudopera. Savjet: M42 koji se može potpuno zakretati, s lučnim izljevom visine 220 mm (razmak između radne ploče i izljeva) i promjenom vrste mlaza. Jednim se klikom na teleskopskom tušu prebacujete između laminarnog mlaza i mlaza tuša, uživajući pritom u radijusu kretanja do 76 cm. Crijevo se nakon upotrebe može sasvim lako vratiti u sBox. Zahvaljujući magnetnom držaču MagFit, crijevo se gotovo bez zvuka vraća natrag fiksirajući se u sredini izljeva miješalice.
Nova ideja o proizvodu za sudoper: kompaktna kuhinjska miješalica.
Kuhinjska miješalica ima snažan mlaz vode u koji se obilato umješava zrak s pomoću tehnologije AirPower. Visoka kvaliteta dizajna u kompaktnom obliku.

Kompaktna izvedba za minimaliste

„Malo ali dobro” načelo je svakog minimalista: funkcionalnost i doživotna kvaliteta ne smiju se dovesti u pitanje. U tim će uvjetima odgovarati kompaktna inačica modela M42 s ComfortZone 100 i punim rasponom zakretanja od 360 stupnjeva. Tako će se voluminozni normalni mlaz moći usmjeriti ondje gdje je potreban u sudoperu. Širokom se ručkom postiže sigurno i precizno upravljanje vodom, čak i s nasapunanim rukama.
Nova kuhinjska miješalica hansgrohe za ugradnju ispred prozora.
Funkcionalnost i bezvremenski dizajn u najboljem svjetlu: Model M423-H120 za ugradnju ispred prozora može se lako izvući iz držača i položiti prilikom otvaranja prozora.

Slobodan prostor ispred prozora

Jednostavna elegancija ispred prozora: mjesto obasjano svjetlom idealno je za dizajnerski izričaj obilježen ravnim linijama. Program noviteta donosi vam bezvremenski elegantnu ponudu: M42, ComfortZone od 120 mm, za ugradnju ispred prozora. Da biste otvorili prozor: uz pomoć ručke izvucite kuhinjsku miješalicu iz držača, položite ju – i gotovo! U prilog modelu M42 kao novoj kuhinjskoj miješalici na sudoperu govori i sljedeće: moderan zaobljeni dizajn s vodoravnim izljevom i preciznim rubovima oplemenit će svaki kuhinjski ambijent.
Pretraživanje specijaliziranih trgovaca

Specijalizirani trgovci u blizini