Zemljane boje, otmjena oprema

Otmjena kupaonica s toplom shemom boja i vrlo kvalitetnim uređenjem

U otmjeno uređenoj kupaonici topla se atmosfera postiže skladnim kombinacijama boja. Svijetle plohe i tamne smeđe nijanse međusobno se nadopunjuju dajući interijeru wellness karakter. Kvalitetni materijali i precizne linije dodatno zrače smirenom elegancijom. Veliko područje za tuširanje u kojem se može sjesti osigurava svestrano uživanje u vodi.

Otmjena kupaonica s velikim tušem i elegantnim tuš setom.
Istinski užitak s velikim wellness tušem

Otmjen dizajn kupaonice s toplim naglascima u boji i kvalitetnim uređenjem

Želite urediti otmjenu kupaonicu s kvalitetnim interijerom i želite toplu wellness atmosferu? U kupaonici s malim prozorima posegnite za skladnim kombinacijama boja kako biste produbili doživljaj prostora. Svijetao pod obložen pločicama velikog formata i čisto bijele plohe zidova mogu podnijeti intenzivne kontraste boja. Kupaonički namještaj u tamnosmeđoj boji zrači toplom elegancijom ispred pozadine u pastelnim bojama. Zahvaljujući geometriji čistih linija, elementi uređenja doimaju se profinjeno i lagano. Taj tamni korpus ujedno stabilizira prostoriju nudeći mjesto za ukrasni pribor u bijelim i nježnim prirodnim bojama. U prostoru umivaonika i na međusobno pomaknutim rubovima, zanimljiv mozaik u prigušenim zemljanim bojama unosi sjajne naglaske.

Elegantan tuš set za ugodno uživanje u vodi u otmjenom području za tuširanje

Uzak prostor završava prostranim mjestom za tuširanje. Iza tamne staklene pregrade otvara se mali wellness prostor u čijem se središtu nalazi tuš set u sjajnoj boji kroma. hansgroheov ručni tuš Raindance Select višestruko će vas razmaziti: trima vrstama mlaza. Dvije zidane klupe sa sjedištima od mozaika u smeđim nijansama pozivaju na opuštanje. Mjesto za tuširanje smjestilo se ispod kosine krova, a strop preuzima motiv tamnog mozaika. Pritom nastaje zaštićeno utočište u kojem vlada ugodna atmosfera.

Pretraživanje specijaliziranih trgovaca

Specijalizirani trgovci u blizini