Ušteda vode u kupaonici

hansgrohe EcoSmart štedi vodu i novac

Miješalice i tuševi marke hansgrohe koji su opremljeni tehnologijom EcoSmart troše do 60 posto manje vode od uobičajenih proizvoda. Osim toga, zbog manje potrošnje tople vode troši se i manje energije. Zbog toga su emisije ugljikovog dioksida manje, baš kao i troškovi. EcoSmart je stoga dobar i za okoliš i za vaš novčanik.

Na računima za vodu i električnu energiju primijetiti ćete koliko učinkovito funkcionira EcoSmart

hansgrohe EcoSmart krije se u unutrašnjosti vašeg proizvoda marke hansgrohe. Međutim, njegov se učinak ne može previdjeti: EcoSmart omogućuje vam goleme uštede. To ne samo što je dobro za ekološku ravnotežu pri potrošnji resursa, nego je dobro i za osobnu računicu.

Ručni tuš Pulsify s tehnologijom EcoSmart i bez nje.
Novi ručni tuš Pulsify dostupan je u verziji EcoSmart (desno na slici). Unatoč manjoj količini vode, mikrofini mlaz PowderRain raskošan je i umirujući.

Ovako možete profitirati s tehnologijom EcoSmart:

  • Smanjen utrošak vode na do 8 l/min kod nadglavnih i ručnih tuševa („zeleni” proizvodi iz linije tuševa hansgrohe troše samo 6 l/min.).
  • Miješalice hansgrohe na umivaoniku i kadi standardno troše samo 5 litara vode po minuti (proizvodi EcoSmart+ čak troše samo 4 l/min pri 3 bara).
  • Smanjena potrošnja tople vode, odgovarajuće manja potrošnja energije i manji troškovi.
  • Manja emisija CO2 zbog smanjene potrošnje energije.
  • Konstantan protok, čak i kada tlak vode varira ili je nizak.

Ovako funkcionira tehnologija hansgrohe EcoSmart kod ručnih tuševa:

Uživajte u tuširanju bez grižnje savjesti

Tuširanje je jedna od naših omiljenih rutina, bilo za osvježenje ili za opuštanje. Jeste li se ikada zapitali koliko zapravo košta? S kalkulatorom uštede vode imate pri ruci online alat koji u trenutku računa potencijalnu uštedu vode i energije koju osigurava tehnologija hansgrohe EcoSmart. I mali koraci u smjeru održivosti znače puno. Napravite razliku i odmah izračunajte svoj potencijal uštede:

na kalkulator uštede vode

Učinite nešto dobro za sebe i prirodu – štedite vodu na umivaoniku

S tehnologijom hansgrohe EcoSmart štedite vodu u kupaonici.
Nova linija miješalica Rebris s tehnologijom EcoSmart troši samo 4 l/min pri 3 bara.

Uz hansgrohe EcoSmart vaša se svakodnevna potrošnja vode na umivaoniku smanjuje do 60 posto. To je ogromna ušteda. A potom pomnožite time postignutu smanjenu potrošnju s brojem miješalica za umivaonik u kućanstvu. Vidjet ćete: tehnologija EcoSmart iz poduzeća hansgrohe uvelike utječe na zaštitu okoliša i vašeg budžeta.

Zahvaljujući tehnologiji EcoSmart, potrošnja vode kod svih se miješalica za umivaonik marke hansgrohe smanjuje na oko 5 litara po minuti. Proizvodi EcoSmart+ čak troše samo 4 l/min pri 3 bara. Kako? Rješenje je specijalno ograničenje protoka. Iz miješalice teče manje vode, no ona je obogaćena zrakom kako bi pružila potpun i raskošan užitak. Aerator EcoSmart ugrađen je u izljev miješalice za umivaonik.

Za konstantne performanse i ujednačeno snažan mlaz vode, čak i pri promjenjivom tlaku vode, brine se „precizni elastomer”. On ograničava protok i tako neprestano štedi vodu koja dolazi iz vodoopskrbnog sustava.

Ovako funkcionira hansgrohe EcoSmart kod miješalica:

Ovdje otkrijte proizvode hansgrohe s tehnologijom EcoSmart:

Pretraživanje specijaliziranih trgovaca

Specijalizirani trgovci u blizini