hansgrohe QuickClean

Manje kamenca, više zadovoljstva.

Voda koja sadrži kamenac, prljavština, sredstva za čišćenje: kupaonska oprema mora izdržati mnogo toga. hansgrohe staje na kraj mukotrpnom čišćenju. Mnoge glave tuša i miješalice ove vrhunske robne marke opremljene su tehnologijom QuickClean, što znači: kamenac i druge naslage u trenu možete ukloniti trljanjem. Zbog toga vaši proizvodi hansgrohe dugo zadržavaju svoju funkcionalnost i ljepotu.

QuickClean funkcionira na glavama tuša i miješalicama. Kamenac nestaje ostavljajući za sobom ujednačenu sliku mlaza.

QuickClean: brza funkcija uklanjanja kamenca

Kako bi čišćenje bilo lako poput dječje igre, na perlatorima miješalica i mlaznicama tuševa nalaze se fleksibilni silikonski čepovi. Kvalitetan i otporan silikon jednostavno se protrlja prstima. Time kamenac i prljavština nestaju kao čarolijom odneseni, ostavljajući vas da uživate u nepomućenom doživljaju mlaza. Lijep mlaz tuša prilikom tuširanja i ravnomjeran protok vode prilikom pranja ruku jednostavno nas čine zadovoljnijima.

Otkrijte kako funkcionira QuickClean kod tuševa hansgrohe:

I u području umivaonika, kada i bidea

Budući da je QuickClean toliko praktičan, hansgrohe je tom tehnologijom opremio brojne svoje proizvode: miješalice za umivaonike i kade, ručne i nadglavne tuševe, ali i miješalice za bidee.

QuickClean se ubraja u one tehnologije poduzeća Hansgrohe uz koje čišćenje i njega postaju lakši i brži. Kako povrh toga možete učinkovito čistiti proizvode marke hansgrohe, otkrijte u našem vodiču za njegu i čišćenje miješalica i tuševa.

Otkrijte kako funkcionira QuickClean kod miješalica hansgrohe:

Pretraživanje specijaliziranih trgovaca

Specijalizirani trgovci u blizini