Za one kojima jutro nije milo

Vesela i praktično uređena kupaonice sa živopisnim odabirom boja

U obiteljskoj kupaonici s praktičnim interijerom veselo se ozračje postiže svjetlom i vedrim kompozicijama boja. Plohe u svijetlim pastelnim bojama i odvažni naglasci u žarkoj žutoj boji doprinose efektu dnevnog svjetla u prostoru uskog tlocrta. Funkcionalno uređenje nudi komfor za cijelu obitelj i omogućuje bezbrižno uživanje u vodi.

Veseli dizajn u svijetlim pastelnim bojama i žarkoj žutoj.
Vesela obiteljska slika u žarkoj žutoj

Praktičan dizajn kupaonice za neograničenu funkcionalnost u malom prostoru

Maštate o veseloj kupaonici i na kompaktnoj površini želite objediniti individualan dizajn i modernu funkcionalnost? Ispunite prostor svijetlim, prirodnim bojama i pojačajte efekt dnevnog svjetla konceptom žarko žute boje. Zid s klasičnim rešetkastim prozorima, obojen u žutu boju maslačka, postaje mamac za poglede koji potiče na dobro raspoloženje. Pastelno sive plohe poda i funkcionalan kupaonički namještaj u decentnoj tamnosivoj boji imaju smirujući učinak u interijeru. Zahvaljujući uređenju koje štedi prostor, kupaonički pribor nestaje u jednostavnim ormarima, čime se stječe dojam uredno organiziranog prostora. Dva umivaonika i velika kada obilježja su obiteljske kupaonice. Tuš je svoje mjesto našao u stražnjem dijelu prostorije. Njegova staklena pregrada protuteža je ulaznim vratima od rustikalnog drveta koja su smještena na suprotnoj strani.

Skladan dizajn s nizom tehnoloških rješenja u praktičnoj kupaonici

U praktičnoj kupaonici važna je pouzdana funkcionalnost. hansgroheove miješalice linije Logis svojim su čistim oblicima i blago povijenim plohama idealan partner za moderan dizajn kupaonice. U spoju s inovativnom tehnologijom, oblikovni izričaj čistih linija pruža haptički užitak, istodobno osiguravajući odgovorno upravljanje dragocjenim resursima. Tako izgleda suvremeno uživanje u vodi.
Pretraživanje specijaliziranih trgovaca

Specijalizirani trgovci u blizini