Za obiteljske ljude

Ugodna kupaonica modernog uređenja za suvremeno uživanje u vodi

Ugodna kupaonica nudi opušteno uživanje u vodi za cijelu obitelj. Zemljane pastelne nijanse i prirodni materijali stvaraju toplu atmosferu. Stilski drveni elementi i elegantan dodatni pribor unose individualnost u funkcionalno uređenje. Simetrični koncept prostorije naglašava pravocrtni dizajn i usklađen je s reduciranim oblikom miješalica.

Wellness kupaonica u toplim nijansama drveta.
Ugodno uređenje moderne kupaonice

Obiteljska kupaonica s wellness ozračjem i prirodnom elegancijom

Želite u svom novom ili s ljubavlju renoviranom domu urediti ugodnu kupaonicu tople atmosfere? Na pravokutnom tlocrtu isplanirajte simetričnu podjelu prostora kako biste na najbolji način iskoristili raspoloživi prostor. S lijeve i desne strane okosnicu čine ogledala ispod kojih je uređenjem predviđen po jedan identično opremljen prostor umivaonika. Kupaonički namještaj od drva, pravocrtni umivaonici i miješalice u sjajnoj boji kroma sučelice su smješteni u skladnoj dualnosti. Ugrađena kada smještena je u stražnjem dijelu prostorije. Plohe za odlaganje s lijeve i desne strane nude obilje prostora za higijenske potrepštine. Uz svijetle boje u zemljanim nijansama ambijent se doima toplo i prirodno. Individualan stil naglašava se svjetiljkama u ruralnom stilu i pomno složenim priborom koji ne zagušuju interijer.

Moderne miješalice za učinkovito uživanje u vodi u obiteljskoj kupaonici

Zahvaljujući reduciranom oblikovnom izričaju miješalice hansgroheove linije Metris unose elegantne naglaske u ugodnu kupaonicu. Blago povijene linije i plohe u sjajnoj boji kroma u skladu su s toplim dizajnom kupaonice. Inovativne tehnologije hansgrohe koje se nalaze u miješalicama osiguravaju jednostavno i ekološki prihvatljivo upravljanje vodom.

Moderne miješalice u toplom ambijentu

U ugodnoj obiteljskoj kupaonici drveni elementi i zemljane nijanse tvore pozadinu za reducirani dizajn sjajnih armatura u boji kroma.

Kupaonica s drvenim elementima i kromiranim miješalicama.
Pretraživanje specijaliziranih trgovaca

Specijalizirani trgovci u blizini