Jednostavno renoviranje i modernizacija

Nove nadžbukne miješalice brzo će unaprijediti prostor tuša i kade u kupaonici

Smatrate da je vaša kupaonica zaslužila osvježenje? No ne želite zbog toga rušiti zidove i raditi opsežne zahvate? Onda bi bilo najbolje da odaberete neki od mnoštva jednostavnih proizvoda hansgrohe koji se instaliraju nadžbukno. Te će slavine i sustavi za tuširanje tehnički i vizualno unaprijediti vašu kupaonicu. A tuševi i kade ubrzo će postati mjesta na kojima se osjećate dobro.

Što je nadžbukna instalacija i kada je preporučljiva

Klasična je inačica instalacije u prostoru tuša: nadžbukni termostat i ručni tuš. U prostoru kade usto dolazi i ispust u kadu. No, rado biste imali više tehničkih finesa ili ste oduvijek željeli imati veliki nadglavni tuš? U tom bi slučaju prvi izbor bio sustav za tuširanje: za veću udobnost, veći tuš i više uživanja u vodi. Po pitanju dizajna i funkcije, u tom je iznimno modernom sustavu koji se sastoji od nadžbuknog termostata, nadglavnog tuša i ručnog tuša sve iz jednog dijela.

„Renoviranje light” – jednostavna montaža na postojeće priključke

Takvi su cjeloviti sustavi zanimljivi kada želite na jednostavan način modernizirati kupaonicu: nadžbukne instalacije jednostavno montirate na postojeće priključke. Dimenzije priključaka standardne su kako bi svi sustavi marke hansgrohe mogli postaviti u vašu kupaonicu. Čak i kada ste podstanar, takvo se opremanje isplati jer se nadžbukne armature i termostati jednako brzo ponovno demontiraju, baš kao i sustavi za tuširanje.

A kako funkcionira podžbukna instalacija? Ona štedi prostor jer termostate ugrađujete u zid tako da ne strše i nemaju upadljivih prijelaza, pa djeluje elegantno i suzdržano. Taj vam minimalistički dizajn omogućuje veću slobodu pokreta prilikom tuširanja ili kupanja. Instalacija je nešto skuplja jer se tehnika montira ispod žbuke u osnovno kućište. Taj vam je dodatni trošak prihvatljiv? Onda ovdje pogledajte naša podžbukna rješenja.

Moderna kupaonica otvorene arhitekture s tušem u razini poda
Više udobnosti, veći tuš, veći užitak tuširanja: ovaj elegantni cjeloviti sustav marke hansgrohe sastoji se od termostata ShowerTablet s velikom policom, uzlazne cijevi, nadglavnog tuša i ručnog tuša s tehnologijom Select.

Kakvih nadžbuknih upravljačkih sustava ima i što se s njima može raditi

U ponudi poduzeća Hansgrohe naći ćete nadžbukne miješalice za svačiji ukus, svako uređenje kupaonice i svaki novčanik. I sve će vam služiti vjerno i pouzdano. A s nekima ćete čak moći ostvariti svoje snove o uređenju kupaonice, na kojima će vam drugi pozavidjeti. Ovdje potražite podjelu proizvoda koja bi vam trebala pomoći pri odabiru. hansgrohe usto nudi mnoštvo ergonomskih inačica ručki i dizajna, kao i različite površinske obrade. Zahvaljujući bogatom znanju i iskustvu te, primjerice, ugrađenim prigušivačima zvuka, ti su proizvodi marke hansgrohe osobito tihi. 

Jednoručne miješalice ili miješalice s dvjema ručkama

Najjednostavniju opciju upravljanja vodom nude vam pipe za tuš odnosno kadu. Možete birati između pipa kojima se lako rukuje ili fleksibilnih pipa s dvjema ručkama. U ponudi poduzeća Hansgrohe naći ćete sve od decentnih osnovnih modela do impozantnih luksuznih pipa. Savjet: kombinirajte svoju novu pipu s ručnim tušem hansgrohe i zidnom šipkom za ručni tuš iz istoga stilskog svijeta.

Termostati – sigurna upravljačka središta u prostoru tuša i kade

Nadžbukni termostati opremljeni su tehnički složenim unutarnjim sklopovljem. Njima se pouzdano i konstantno regulira temperatura vode. Kako biste se u području tuša i kade osjećali krajnje ugodno i zaštićeno od nezgodnih varijacija u temperaturi. Termostati hansgrohe ispunjavaju visoke standarde sigurnosti, zbog kojih vas pouzdano štite od visoke temperature i udaraca: to je npr. zaštita od opeklina zahvaljujući sigurnosnom zaporu pri 40 ° ili izolirano tijelo zaobljenih rubova s mogućnošću namještanja ograničenje temperature. 

ShowerTablet – praktični dizajnerski termostati s plohom za odlaganje potrepština

Sve su te prednosti objedinjene i u termostatima ShowerTablet. Višefunkcionalni su to i praktični termostati koji vam nude nekoliko dodatnih funkcija:

  • Zahvaljujući policama od sigurnosnog stakla nude mnogo prostora za higijenske potrepštine (dostupne u raznim širinama). Tako će vam šampon ili gel za tuširanje uvijek biti nadohvat ruke. 
  • Njihov iznimno moderan dizajn unosi optičke naglaske u svaki ambijent i skladno pristaje čak i velikim tuševima. Termostati ShowerTablet dostupni su i u svježoj izvedbi bijelo/krom ili s izljevom za kadu.
  • U izvedbi s tehnologijom Select u kupaonicu će još više veselja unijeti rukovanje tankim upravljačkim tipkama. Tuševi ili vrste mlaza jednostavno se aktiviraju pritiskom gumba. Intuitivni elementi s tehnologijom Select idealni su za djecu, starije osobe ili osobe s ograničenom pokretljivošću.

Tuš sustavi Showerpipe – cjelovite instalacije s mnoštvom prednosti

Kada se odlučite za neki od naših nadžbuknih sustava, puno ćete muha u kupaonici ubiti jednim udarcem: dobit ćete nadglavni tuš za koji nećete morati razbijati zid. Doživjet ćete sveobuhvatan užitak tuširanja s do šest vrsta mlaza u ručnom i nadglavnom tušu uz praktično upravljanje vodom. I sve to možete doživjeti već s jednostavnim modelima. No, mi imamo i prekrasno dizajnirane luksuzne inačice s visokim faktorom ugode. Kod modela s tehnologijom Select odabirete udobnost, dizajn i zadovoljstvo. I to u izobilju. I tuševi Showerpipe dostupni su s ispustom u kadu.

Najčešća pitanja o nadžbuknoj instalaciji

Naše iskustvo na polju podrške korisnicima, koje obuhvaća više desetljeća rada, pokazalo je da potrošači najčešće postavljaju pitanja navedena u nastavku. Evo i odgovora: 

  • Vodovi se nalaze preduboko u zidu? Nema problema. U trgovinama su dostupni odgovarajući produžeci svih ugradbenih duljina. S njima ćete bez problema montirati svoju novu miješalicu.
  • Vod u zidu položen je pomalo ukoso? Nema razloga za brigu. Kod modela hansgrohe male se pogreške mogu kompenzirati priloženim priključcima. 
  • Imate protočni grijač ili bojler? Ne smeta. Ovisno o modelu, miješalice i tuševi hansgrohe rade s mnogim sustavima za opskrbu vodom.
  • Koliko dugo vrijedi jamstvo za vaš proizvod? hansgrohe vam svojevoljno daje petogodišnju garanciju proizvođača. Vaš je proizvod već vidno zastario? Nema veze. Ako se u nekom trenutku neki element pokvari ili postane propustan, kod nas ćete naći rezervne dijelove koje vrlo jednostavno možete zamijeniti (uz pomoć standardnih alata).

Postupak: instalacija na postojeće priključke

Pretraživanje specijaliziranih trgovaca

Specijalizirani trgovci u blizini