Man tests hansgrohe shower.
Isprobajte hansgrohe uživo

Doživite i isprobajte naše tuševe i slavine iz prve ruke

Ljudi vole lijepe proizvode. Želim znati kako rade. Kako se osjećaju. Gdje god da nas nađete, morate znati jednu stvar: entuzijazam za hansgrohe je zarazan. Možda ćete poželjeti nekoliko naših proizvoda. Upravo tada i tamo. Ne prihvaćamo nikakvu odgovornost za ovaj rizik, ali preporučujemo posjet specijaliziranom trgovcu u vašem području.

Gdje mogu isprobati proizvode?


Ljubitelji sporta: Duboko opuštanje dolazi nakon vrhunske izvedbe. Bilo na triatlonu, biciklističkoj utrci ili trčanju – hansgrohe kamion za tuširanje može se pronaći na mnogim sportskim mjestima. Saznajte više o događanjima u vašoj blizini na našoj stranici kamiona za tuširanje.

Obitelji i djeca: U najvećem europskom zabavnom parku, Europa Park u Rustu blizu Freiburga, pronaći ćete naše proizvode u hansgrohe Water Playgroundu. Između tobogana, pumpi i penjalica, čak i vaši mališani mogu otkriti hansgrohe tuševe i naučiti kako koristiti vodu na održiv i odgovoran način u ranoj dobi.

Turisti i vikend istraživači: Jeste li na odmoru u Schwarzwaldu ili dolazite iz regije? Radujemo se što ćemo vam poželjeti dobrodošlicu u hansgrohe Aquademie u Schiltachu, gdje možete dodirnuti i isprobati proizvode. Jeste li ikada bili pod jednim od naših tuševa? Možete isprobati bilo koji od tuševa do mile volje u hansgrohe Showerworld.

Renovatori, građevinski poduzetnici i svi ostali zainteresirani: pitajte specijaliziranog partnera u svojoj regiji. Mnogi stručnjaci u sanitarnoj industriji imaju proizvode na zalihama i rado će vas savjetovati.

Trenuci opuštanja uz hansgrohe

The BORA-hansgrohe cycling team at a race.
The premium brand hansgrohe is the official title sponsor of the BORA-hansgrohe team. The world-class racing squad plans to continue its success at the 2020 UCI WorldTour.
Učinite to poput vrhunskih sportaša u BORA hansgrohe biciklističkom timu svjetske klase: Započnite s okrepljujućom svježinom hansgrohe tuša, a zatim uživajte u pravom opuštanju. Naši biciklistički profesionalci ispričat će nam sve o svojim vrhunskim izvedbama i trenucima opuštanja u podcastu koji će biti objavljen tijekom Tour de Francea. Pa zašto ne biste doživjeli te trenutke u svojoj kupaonici i osjećali se kao elitni sportaš pod tušem? Ili jednostavno uključite podcast o svijetu hansgrohea, uživajte u pauzi na svom omiljenom mjestu i slušajte uzbudljive priče o BORA-hansgrohe biciklističkom timu.
Pretraživanje specijaliziranih trgovaca

Specijalizirani trgovci u blizini