Primjerna kompozicija u prirodnim bojama

Živopisno uređena orijentalna kupaonica s tradicionalnim uzorcima s istoka

U orijentalnoj se kupaonici na dekorativan način povezuju apstraktni uzorci i nježni gradijenti boja. Uređenje pravocrtne geometrije doima se moderno. Zanimljivi mozaik i geometrijsko-cvjetni dizajn unose individualne naglaske. Inače decentan koncept boja smiruje živopisne motive i stvara dojam prirodnosti. Inovativne miješalice i tuševi osiguravaju ugodno uživanje u vodi.

Prostor s velikim nadglavnim tušem u orijentalnoj kupaonici.
Moderan Orijent u kupaonici

Orijentalna nadahnuća i apstraktan dizajn u kupaonici

Volite apstraktne uzorke i želite urediti modernu kupaonicu orijentalnog šarma? Potražite nadahnuće u živopisnim motivima orijentalne kulture kupaonica. Potom kombinirajte dinamiku istočnjačkih ukrasa sa smirenošću prirodnog ambijenta pravocrtnih oblika. Tamni mozaik, međusobno pomaknute plohe zidova u jednostavnoj bijeloj boji i tanki rubovi od svijetlog drveta krase obrubljuju plohe s geometrijsko-cvjetnim dekorom. Decentan koncept boja s pastelnim i zemljanim nijansama prigušuje temperamentni interijer. Tuš u razini poda širi prostor i nudi obilje mjesta za nepomućen užitak tuširanja. Ploča za umivaonik u optici svijetlog drveta i umivaonik čine jedinstvenu geometrijsku cjelinu. Oblici čistih linija prostoru daju prirodan dojam. U stražnjem dijelu kupaonice zidna ploha u pastelnoj plavoj boji pojačava doživljaj prostora.

Sklad ekskluzivnih detalja i napredne tehnologije

hansgroheov sustav za tuširanje Rainmaker Select ističe se svojim pravocrtnim oblikom u orijentalnom dizajnu kupaonice. Profinjeno ostakljena pločica za oblikovanje mlaza s bijelom podlogom u nadglavnom tušu budi osjetila i osigurava svestrano uživanje u vodi. Miješalice hansgroheove linije Talis objedinjuju inovativan oblikovni izričaj s iznimno lakim upravljanjem. Osim toga, u tim se miješalicama voda i električna energija učinkovito troše. Na umivaoniku vodom upravljate s pomoću intuitivnog gumba (Select).

Pretraživanje specijaliziranih trgovaca

Specijalizirani trgovci u blizini