Mlaz vode u suvremenom ruhu – FinishPlus

Miješalica za umivaonik u modernoj mat crnoj boji.
Noviteti marke hansgrohe za 2019.

Od sada voda teče na sasvim moderan način: novi dizajn završnih obrada-površina FinishPlus

Modernom bojom podarite svojoj kupaonici novi karakter. Metalik nijanse i mat boje iz hansgrohea zrcale osobnu estetiku u području umivaonika, kade i tuša. Predvodnicima trendova dvije su osobito cijenjene linije miješalica hansgrohe od sada dostupne s pet novih dizajna površine. Tako ćete u svojoj kupaonskoj oazi s novim mogućnostima uređenja jasno kazati: ovo je moj stil.

Unutarnji dizajn s osobnim potpisom

Krom
Mat crna Mat crna
Mat bijela Mat bijela
Brušeni crni krom Brušeni crni krom
Sjajna zlatna optika Sjajna zlatna optika
Brušena brončana boja Brušena brončana boja
Sjajna kromirana miješalica na bijelom umivaoniku.
Crna miješalica pored crnog lavora.
Elegantna bijela kupaonička miješalica i bijeli umivaonik.
Miješalica u brušenoj crnoj optici.
Miješalica za umivaonik u zlatnoj boji u kombinaciji s crnom.
Miješalica u brušenoj mat brončanoj boji, bijeli umivaonik.

Individualnost u kupaonici s naglascima u boji

Sanjate li i vi o tome da se vaš stil stanovanja odražava u svim kutovima vašeg doma? Vrlo visoko na popisu zasigurno je i kupaonica, kao senzualan prostor u koji se povlačite kako biste se odmorili od svakodnevice. Volite li efektne naglaske u boji i kontraste? Ili vam se više sviđa jednostavna i suzdržana elegancija koja nudi iskorak od kroma? Potražite nadahnuće u mogućnostima uređenja s kvalitetnim dizajnima površina:

Elegantni kontrasti

Moderne mat boje, mat crna i mat bijela, oduševljavaju ljubitelje moderne arhitekture. Kao ciljano plasirani kontrasti, one u prostor unose sasvim posebno ozračje. Osobito je dojmljiva kombinacija s tamnim površinama umivaonika ili kontrastiranje detalja u boji unutar prostora. Zbog svoje elegantne jednostavnosti, kupaonske miješalice u mat bojama uistinu stavljaju točku na „i” u moderno uređenoj kupaonici. Mat završne obrade proizvode se s 3 dodatna lakirna sloja nakon kromirane baze kako bi se osigurale glatke i dugotrajne površine. Rezultat iscrpnog istraživanja i razvoja, FinishPlus je odraz Hansgrohe predanosti pružanju ultimativne mogućnosti individualizacije.

Moderan dizajn osobitog sjaja

Otmjene metalik boje, polirana zlatna, brušeni crni krom i brušena brončana spoj su elegancije i modernog dizajna. Zamamni elementi unose optički zanimljive kontraste, kako u tamnijem kupaonskom ambijentu tako i u svijetlom okruženju. Kombinirajte ove vizualne poslastice, primjerice, s elegantnim jednobojnim zidnim ili podnim oblogama ili oblogama bez fuga u „industrijskom stilu uređenja”. Na taj će način uređenje kupaonice nositi vaš osobni potpis. Ove tri završne obrade nude iznimnu robusnost, trajnost i otpornost na ogrebotine, a sve to postavljajući standard za dubinu boje i reflektirajuću blistavost. Proizvedene u najmodernijim Hansgrohe PVD (physical vapor deposition) komorama, površine ručno dorađuju stručni tehničari. Brušeni ili polirani do besprijekorno glatke, nude savršen završni detalj bilo koje luksuzne kupaonice. 

 

hansgrohe Metropol i Talis E s površinama FinishPlus – za više individualnosti

Svojim preciznim, geometrijskim dizajnom Metropol utjelovljuje kvalitetno i individualno uređenje kupaonice. Zbog toga je ta miješalica kao stvorena za vaš osobni dizajnerski izričaj. Svojim čisto vođenim linijama Metropol teži eleganciji prostranih ploha, pri čemu precizne linije suptilno reflektiraju svjetlost, zrcaleći nove površine na osobit način.

Talis E odlikuje se modernim no ujedno elegantnim karakterom. Tanko i visoko tijelo daje toj miješalici bezvremensku siluetu. Ona stoga skladno pristaje svakoj modernoj kupaonici unoseći individualne naglaske u nekoj od novih optika.

FinishPlus i hansgrohe: dvostruka kvaliteta

Za stilsko dizajniranje ambijenta, uz miješalice Metropol i Talis E dostupan je i niz pratećih proizvoda u pet novih optika. Osigurajte homogen dizajn svih elemenata u kupaonici, od miješalice preko Showerpipe i nadglavnog tuša do kutnih ventila, koji su dostupni u istoj boji. Ili namjerno unesite akcente. I kod modela Metropol i kod modela Talis E dostupne su nadžbukne miješalice i inačice za ugradnju u zid, kao i niz upravljačkih sustava tuša i kade.

Odlučite li se za FinishPlus uživat ćete, dakako, u svim obilježjima kvalitete kojima se odlikuju linije proizvoda hansgrohe, kao što su različite ComfortZone visine i vrhunska kvaliteta dizajna.
 
Pretraživanje specijaliziranih trgovaca

Specijalizirani trgovci u blizini