Bijela knjiga hansgrohe

Renoviranje kupaonice uz zajamčeno zadovoljstvo

Renoviranje kupaonice nije vračanje. To osobito vrijedi ako se dobro pripremite: Bijela knjiga iznimno je vrijedan vodič na putu do kupaonice iz snova. Od ideje do realizacije. Držite kontrolni popis pri ruci prilikom posjeta izložbenih kupaonica, a u intervjuu pročitajte što savjetuje stručnjak. Zanimaju vas savjeti i pozadinske informacije? Jednostavno ispunite i pošaljite obrazac za besplatno slanje vodiča. Bijelu knjigu dobit ćete e-poštom.

Naslov*

Vaš vodič za uspješno renoviranje

Crometta Showerpipe, savjet za renoviranje.
Preporuka renovatorima: sustav za tuširanje koji nudi komfor nadglavnog i ručnog tuša uz primjenu starih priključaka. Predstavljamo model Crometta E 240 Showerpipe.
Neka "bijela knjiga / white book" bude vaš vodič:
​​​​​​​
  • Gdje mogu pronaći nadahnuće za kupaonicu?
  • Kako mogu postići veću udobnost u kupaonici za svoje osobne potrebe?
  • Gdje mogu naći kompetentno savjetovanje?
  • Kako izgleda proces projektiranja kupaonice?
  • Koje troškove moram predvidjeti?
  • Kako mogu izbjeći prašinu i stres tijekom izvođenja radova?
  • Također: Kontrolni popis za posjet projektantu za kupaonicu
Bijela knjiga strukturirana je kao vodič u kojem su svi koraci obrađeni smislenim redoslijedom. Možete ih započeti i prekinuti po želji, npr. radi savjetovanja o budućoj kupaonici iz snova, i potom nastaviti na sljedeće poglavlje.
“Uz dobro savjetovanje i projektiranje zajedno pronalazimo rješenja – ponekad čak i ona iznenađujuća.”
Christian Wadsack, dizajner interijera i docent, 2020.

Uspješno renoviranje: temelj je uvijek dobar plan

Dizajner interijera i projektant za kupaonice Christian Wadsack.
Christian Wadsack, dizajner interijera i izučeni drvodjelac, dizajnira inovativne kupaonice u sklopu svog projektantskog ureda u Bad Oeynhausenu, a aktivan je i kao sveučilišni docent.

Sanjate li o wellness oazi ili obiteljskoj kupaonici? Želite li više udobnosti za sve i usto modernu tehnologiju? Možda već razmatrate kako bi bilo najbolje postupiti. Uostalom, kod renoviranja kupaonice nisu važni samo objekti ispred zida, nego i o tehnologija koja se krije iza njega. 

Oslonite se na profesionalnu podršku: lokalni stručnjak za sanitarnu opremu razgovarat će s vama o svim vašim željama. On je kompetentna osoba koja može procijeniti mogućnosti u vašoj kupaonici i pružiti vam prikladan savjet. Kontrolni popis u Bijeloj knjizi pružit će vam dobru osnovu za pripremu za razgovor sa stručnim partnerom.

Stručnjak za kupaonicu okuplja sve informacije u detaljnom projektu, koordinira radove i stoji vam na raspolaganju i nakon završetka renoviranja. Zanima li vas što projektant savjetuje? Pročitajte intervju s Christianom Wadsackom u Bijeloj knjizi i doznajte zašto sveobuhvatni prostorni koncept može postati važan.

Pretraživanje specijaliziranih trgovaca

Specijalizirani trgovci u blizini