Pas uživa u pranju uz hansgrohe DogShower.
DogShower

Četveronošcima tuš za pse postaje spa doživljaj

Volite svog psa i žao vam je kad je draga njuškica pod stresom prilikom tuširanja i kupanja? Zasigurno želite samo najbolje za svog ljubimca, stoga dobro došli u revoluciju u pranju pasa. hansgrohe DogShower mazi vašeg četveronožnog prijatelja vodom sve dok ne bude čist. Taj novi tip psećeg tuša potpuno opušta velike i male pse – ali i njihove ljude.

DogShower Tuš za pse 150 3 mlaza sa mlaznicama za masažu

  • Tri vrste mlaza za nježnu njegu i učinkovito čišćenje
  • Mekane mlaznice s čepićima četkaju prskajući vodu i ujedno masiraju
  • WaterBoost: individualno povećanje protoka vode pritiskom gumba
Kupanje pasa s wellnessom
Vrste mlaza
Vrste mlaza

Kupanje pasa s wellnessom

Možete birati između tri vrste mlaza: onog nježnog poput spreja za pranje krzna koji istodobno čisti i masira leđa, zatim tuša za noge i Mono mlaza za šape. Nježne i tihe vrste mlaza umiruju psa, a pogodne su i za osjetljiva i teško dostupna mjesta.


Četka za pse pogodna za čišćenje
QuickClean
QuickClean

Četka za pse pogodna za čišćenje

Silikonske mlaznice koje nalikuju četki vrlo ćete lako očistiti nakon pranja psa: dugački čepići većeg su promjera nego što je to uobičajeno kod četki i fleksibilni su, pa možete jednostavno istrljati svu preostalu prljavštinu i ostatke sapuna.


DogShower postavlja se u trenu
UniversalFit
UniversalFit

DogShower postavlja se u trenu

S kupaonicom biste trebali brzo završiti, ali vaš uobičajeni ručni tuš još je uvijek spojen na crijevo tuša? Jednostavno ga zamijenite u trenu: pomoću opcionalnog adaptera DogShower možete vrlo praktično spojiti na crijevo i ponovno ga zamijeniti nakon pranja psa.     


Promijenite vrstu mlaza jednom rukom
Select
Select

Promijenite vrstu mlaza jednom rukom

Gumbom Select vrlo se jednostavno prebacujete između tri vrste mlaza, a kako to možete učiniti jednom rukom, više ništa neće ometati tijek vaših sesija pod tušem.

Pritiskom gumba

Individualno povećavanje količine vode
WaterBoost
WaterBoost

Individualno povećavanje količine vode

Kod tuša DogShower količina vode može se vrlo lako individualno prilagoditi tijekom čišćenja: pritiskom gumba možete povećati protok na 9 l/min za učinkovito ispiranje. Na taj ćete način lako ukloniti čak i tvrdokornu prljavštinu.


Antistres program za pse i ljude (kada je u pitanju voda)

Pranje psa u vašoj kupaonici obično završava kaotično? A vrtno crijevo deklarirani je neprijatelj vašeg miljenika? hansgrohe DogShower, poznat i kao Furly DogShower, razvijen je u suradnji sa stručnjacima i psiholozima za pse. Mlaznice imaju masažni efekt koji podsjeća na milovanje leđa pa pas uživa u opuštajućem doživljaju tuširanja.

Što govori u prilog tušu hansgrohe DogShower:
  • Program opuštanja. Nježno i tiho raspršivanje vode i mlaznice za masažu smanjuju stres prilikom tuširanja.
  • Lako prebacivanje između tri vrste mlaza. Gumbom Select upravljate jednom rukom, što jamči neometane sesije pod tušem. Ta je funkcija vrlo praktična, kao i kod tuševa hansgrohe namijenjenih ljudima.
  • Učinkovitost čišćenja: pritiskom gumba količina vode može se povećati na 9 l/min.
  • Ergonomija: oblik ploče za oblikovanje mlaza odgovara tijelu psa, a ergonomska ručka dobro leži u ruci.
  • Jednostavna instalacija. DogShower se može spojiti na standardni priključak za ručni tuš.

Ljubitelji pasa imaju riječ: povratne informacije o tušu DogShower 

„Nakon naše misije ‘prljavi pas’ testirao sam @hansgrohe_dogshower. Za gusto dugo krzno, pravo olakšanje prilikom pranja! Četkanjem možete dobro isprati i očetkati prljavštinu i pjenu. S mog stajališta, mogu reći da je tuširanje psa zaista ugodnije.”   
@luke_goes_online

„Uspjeli smo testirati tuš @hansgrohe_dogshower i tako smo uzbuđeni! Zahvaljujući čepićima, krzno brzo bude potpuno mokro. Tuširanje psa nikada nije bio tako jednostavno kao uz DogShower! Čak je i moj muž oduševljen i bio je zadivljen koliko je brzo Lailino debelo krzno bilo mokro i koliko smo dobro uspjeli ‘iščetkati’ šampon! Definitivno možemo preporučiti DogShower!” 
@dailyscarlett_

„Više sam nego oduševljena. Yuki ima vrlo gusto krzno, naša normalna glava tuša preslaba je za njega. U krznu su mu uvijek bili ostatci šampona. Mono mlazom može se savršeno očistiti lice ili jastučići na šapama. Za ostatak tijela koristila sam sve mlaznice. S njima se šampon super lako isprao iz krzna. Vrlo sam zadovoljna s tušem, sad nam uvelike olakšava pranje. Inače, postavljanje glave tuša također je totalno jednostavno i obavlja se u manje od jedne minute." 
@yuki_thesnowdevil

„Sa specijalnom glavom tuša gusta je poddlaka u trenu mokra zahvaljujući dugačkim silikonskim čepićima.”
@behuetet_geliebt

„Tuš @hansgrohe_dogshower uvelike pojednostavljuje pranje pasa. Posebno je razvijen u tu svrhu i pomaže ne samo pri temeljitom ispiranju blata, nego i šampona iz krzna. Njime se može prekrasno rukovati jednom rukom i pritom prebacivati između tri vrste mlaza, dok drugom rukom držite svog psa.” 
@littleblueheart_

Pretraživanje specijaliziranih trgovaca

Specijalizirani trgovci u blizini