Kupaonica iz snova sa svijetlim dizajnom

Kupaonica sa senzualnim miješalicama u osvježavajućem interijeru

Svijetla se kupaonica može urediti u modernoj arhitekturi, ali i u stilski renoviranim starogradnjama. Kupaonica s prirodnom rasvjetom i prozorima velikih površina nudi prednost prozračne atmosfere. U interakciji sa svijetlim zidnim i podnim plohama nastaje interijer koji odiše svježinom. Bijelo uređenje s naglascima u bojama kroma i tirkiza upotpunjuje doživljaj živosti u prostoru.

Elegantna kupaonica sa svijetlim ambijentom.
Uređenje kupaonice s prirodnom rasvjetom

Kupaonica s interijerom prožetim svjetlom u svježim bijelim i zelenim bojama

Želite u modernoj arhitekturi ili u renoviranoj starogradnji urediti svijetlu kupaonicu svježe atmosfere? Prostorija s prozorima velikih površina i pristupom vanjskom prostoru ispunjava idealne preduvjete za dizajn kupaonice koji odiše živošću. Zidne plohe i zidovi od cigle premazani bijelom bojom prikladni su elementi za dizajniranje kupaonice s prirodnom rasvjetom. Pastelna kamenosiva boja izbrušenog estriha u interijeru ostavlja hladan i prirodan dojam. Razdvajanjem funkcijskog od wellness područja nastaje privatna wellness oaza kao mjesto opuštanja. Bijeli kupaonički namještaj u ambijent unosi dodatni doživljaj lakoće. Odgovarajući dodatni pribor u svijetloplavim ili svijetlozelenim nijansama unosi svježinu bistrog planinskog izvora u uredno organiziranu kupaonicu.

Uređenje kupaonice s prirodnom rasvjetom i uživanje u senzualnom doživljaju vode

Zahvaljujući optici bijelo/krom, miješalice hansgroheove linije PuraVida naglašavaju blagotvorni ambijent svijetle kupaonice. U stražnjem dijelu prostorije nalazi se područje za tuširanje u razini poda koje omogućuje moderno uživanje u vodi. Elegantan upravljački sustav koordinira svestrani sustav za tuširanje s nadglavnim i ručnim tušem. Inovativne tehnologije hansgrohe osiguravaju jednostavno i učinkovito upravljanje vodom.

Veliko mjesto za tuširanje u kupaonici

Svijetla kupaonica sa zidom od cigle premazanim bijelom bojom idealna je kulisa za svježi interijer i senzualan sustav za tuširanje u izvedbi bijelo/krom.

Moderan nadglavni i ručni tuš u svijetlom ambijentu.
Pretraživanje specijaliziranih trgovaca

Specijalizirani trgovci u blizini