Od sada i u kupaonici

hansgrohe sBox: za lijep i uredan prostor oko kade

Mnogim je ljudima kada ona oaza opuštanja u koju se povlače kako bi se na ugodan način napunili energijom. Što je njezina okolina estetski ugodnija i udobnija, to ćete se bolje opustiti. hansgrohe sBox uklanja optičke i haptičke smetnje iz prostora oko kade dok se ona ne upotrebljava. Crijevo tuša visi unaokolo? Zaboravite na to. Uživajte u divnom pogledu i većoj slobodi kretanja.

hansgrohe sBox: crijevo tuša koje nestaje u rubu kade.

hansgrohe sBox za kadu: nudi obilje zadovoljstva. Troši malo prostora.

Crijevo tuša, koje neprimjetno nestaje u rubu kade kada se ne upotrebljava, privlačna je i praktična značajka. Ono ondje namotano čeka svoju sljedeću upotrebu. Prilikom tuširanja i kupanja brzo ga i lako ponovno izvucite van. Po želji do praktičnih 1,45 metara. Vrlo je lako za rukovanje pa ga ne treba snažno povlačiti niti snažno držati. Uz pomoć značajke hansgrohe sBox crijevo se kontrolirano, zaštićeno i sigurno vodi u rub kade. I ne uvija se.

Privlačna optika i više individualnosti u prostoru kade

Izvana se vidi samo metalna rozeta spremišta Box za kadu. Ovisno o tome što bolje pristaje vašim kupaonskim miješalicama, birajte između dvaju privlačnih dizajna rozeta: pravokutnog ili ovalnog. Razveselit će vas i jednostavno čišćenje: glatke se plohe lako održavaju. Sa spremištem sBox željeni ručni tuš možete smjestiti u rub kade prema osobnim sklonostima. Tuš se odabire zasebno. Birajte ga po svome ukusu. Spremište sBox za kadu kompatibilno je sa svim uobičajenim modelima tuševa i kada, pod uvjetom da je rub kade širi od 71 mm.

Uredno rješenje za novogradnju ili renoviranje kupaonice 

Spremište sBox kvalitetno je rješenje za ugradnju kade kod novogradnji ili prilikom renoviranja kupaonica. Do sada se pametni uvlačni sustav hansgrohe upotrebljavao samo u kuhinji, gdje je osigurao red u ormariću ispod sudopera. I za to da se crijevo miješalice s teleskopskim tušem može neometano izvlačiti i uvlačiti. Kod podžbuknih instalacija u kupaonici ovaj zatvoreni sveobuhvatni sustav zamjenjuje dosadašnji sustav kade Secuflex.

sBox za kadu: pozadinske informacije za sve koji žele znati više

Sustav za namatanje crijeva za kadu brzo i praktično ugrađuju stručnjaci za sanitarnu opremu. Stručnjaka će razveseliti optimirani radni procesi jer mu dvostupanjska instalacija s osnovnim i gotovim kompletom olakšava rad. Stručnjak potpuno spušta spremište sBox u rub kade ili rub obložen keramičkim pločicama. Ondje ispod potrebno mu je vrlo malo mjesta. Dodatna prednost zatvorenog sustava je iznimno mali trošak održavanja.

 
Pretraživanje specijaliziranih trgovaca

Specijalizirani trgovci u blizini